Ο λόγος για το πρώτο και μεγαλύτερο Φεστιβάλ ταινιών τρόμου στην Ελλάδα, που διαρκεί 11 ημέρες, διοργανώνεται παράλληλα σε μεγάλες πόλεις σε όλη τη χώρα κι αποτελεί το πιο ανερχόμενο genre fest της Ευρώπης. Ο τρόμος λοιπόν εμπνέει την τέχνη και η τελευταία ρίχνει τα φώτα και τα μάτια μας… πάνω σας!

Οι Νύχτες Τρόμου απευθύνονται σ’ ένα αρκετά ευρύ κοινό, το οποίο περιλαμβάνει από τη μία τους λάτρεις του συγκεκριμένου κινηματογράφου κι από την άλλη ένα target group που θέλει να γνωρίσει τις ταινίες τρόμου και να ζήσει ξεχωριστές, pure εμπειρίες μέσα από αυτή. Έτσι η παρουσία των θεατών στο Horrorant Film Festival είναι μαζική και η αγάπη του κοινού γι’ αυτό, μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο.

Φέτος ανοίγουμε τις πύλες μας στις 04- 14 Μαΐου σ’ έναν πολύ ιδιαίτερο και ξεχωριστό χώρο, που σηματοδοτεί για εμάς μία νέα κατεύθυνση και το τέλος της «νομαδικής ζωής», αφού πλέον έχουμε τη δική μας χαρακτηριστική στέγη. Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί στον ανακαινισμένο κινηματογράφο, με vintage αναφορές για τους ρομαντικούς λάτρεις του σινεμά, ΕΛΙΖΕ.

Όπως προαναφέραμε το Horrorant Film Festival διοργανώνεται τόσο στην Αθήνα όσο και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Οι πρώτοι επιβεβαιωμένοι προορισμοί για το 2023 είναι οι Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη και Ρόδος, με πολλές ακόμη να ακολουθούν.

Horrorant Film Festival και οι παράλληλες εκδηλώσεις/δράσεις

Στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ με τις Νύχτες Τρόμου, διοργανώνονται παράλληλες εκδηλώσεις και δράσεις από επαγγελματίες και τομείς που σχετίζονται με τον κινηματογράφο τρόμου. Έτσι θα δείτε και θα βιώσετε θεματικά party, workshop, εκθέσεις καλλιτεχνών κ.ά., που θα σας μυήσουν σ’ έναν κόσμο διαφορετικό, συναρπαστικό, ελκυστικό και θα λέγαμε, προκλητικό!

Το Horrorant Film Festival ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ διοργανώνεται από το κινηματογραφικό δίκτυο FilmBoy (το κινηματογραφικό site Filmboy.gr, το θεματικό site Horrorant.com και την εταιρεία διανομής FilmBoy Pictures) και τελεί υπό την αιγίδα του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων.

Stay tuned για το πρόγραμμα του Φεστιβάλ!