Η θεατρική ομάδα Δρόμος με Δέντρα παρουσιάζει τον Έρωτα, ένα από τα πιο γνωστά έργα της σημαντικής εκπροσώπου της σύγχρονης ρωσικής λογοτεχνίας, Λιουντμίλα Πετρουσέφσκαγια.

Το έργο Έρωτας περιγράφει την πρώτη νύχτα γάμου ενός ζευγαριού στη Μόσχα, μέσα σε ένα στενόχωρο δωμάτιο, την εποχή της περεστρόικα. Το έργο κινείται γύρω από έναν αναπάντεχο έρωτα. Έναν έρωτα μεταξύ ξένων. Θα μπορούσαν να αγαπηθούν οι δύο ξένοι ή ακόμα και να παντρευτούν; Υπάρχει η ζήλεια μεταξύ τους; Τί θα συμβεί την πρώτη νύχτα του γάμου; Αυτήν τη νύχτα ο Τόλια και η Σβέτα θα εξερευνήσουν το δικό τους έρωτα, προκαλώντας τους θεατές να αναρωτηθούν: τί εστί έρως;

Η μετάφραση είναι του  Κωστή Σκαλιόρα, η σκηνοθεσία της Μάρθας Φριντζήλα, τα σκηνικά, τα κοστούμια και η μουσική του Βασίλη Μαντζούκη, οι φωτισμοί της  Μελίνας Μάσχα, οι φωτογραφίες του Ορφέα Εμιρζά και η παραγωγή της ομάδας Δρόμος με Δέντρα και του Θεάτρου Χώρα. Πρωταγωνιστούν οι Δημήτρης Αγαρτζίδης (Τόλια), Δέσποινα Αναστάσογλου (Σβέτα), Μάρθα Φριντζήλα / Τάνια Παπαδοπούλου (μητέρα).