Η κυνηγός φυγόδικων Στέφανι Πλαμ τα έχει βρει σκούρα τελευταία. Διάφορα πτώματα αρχίζουν να εμφανίζονται στο εργοτάξιο του γραφείου εγγυήσεων του ξάδερφού της του Βίνι. Το κίνητρο και η ταυτότητα του δολοφόνου είναι άγνωστα, αλλά ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: η Στέφανι είναι η επόμενη στη λίστα. Ταυτόχρονα, η προσωπική της ζωή χρειάζεται επειγόντως ξεκαθάρισμα – όλοι την πιέζουν να διαλέξει μεταξύ του Τζο Μορέλι και του Ρέιντζερ, η βοηθός της η Λούλα της προτείνει καυτούς διαγωνισμούς για να μπορέσει να διαλέξει, ενώ η μητέρα της επιμένει να τους παρατήσει και τους δύο για χάρη ενός παλιού συμμαθητή.

Η Στέφανι πρέπει να βρει έναν δολοφόνο, να συλλάβει τους κακοποιούς στη λίστα της και να διαλέξει ανάμεσα σε δύο άντρες – κι αυτό το τελευταίο ίσως είναι το δυσκολότερο.

Έγραψαν:

Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη Στέφανι Πλαμ. – Chicago Tribune

Τολμηρά, χιουμοριστικά, διασκεδαστικά, τα βιβλία της Στέφανι Πλαμ είναι απόλαυση. – Washington Post

Από τα πιο απολαυστικά αναγνώσματα της σύγχρονης λογοτεχνίας. – GQ

Ακαταμάχητη ηρωίδα. – Houston Chronicle

Η συγγραφέας

Η πετυχημένη συγγραφέας Janet Evanovich (Τζάνετ Ιβάνοβιτς), δημιουργός της ξεκαρδιστικής αστυνομικής/ερωτικής σειράς με ηρωίδα τη σπιρτόζα ερασιτέχνιδα ντετέκτιβ Στέφανι Πλαμ, ζει με την οικογένειά της στο Νιου Χαμσάιρ, αλλά μεγάλωσε στο Νιου Τζέρσι, την πόλη όπου κινείται η πανέξυπνη Στέφανι. Η Ιβάνοβιτς έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές, ενώ έχει τιμηθεί με σημαντικά βραβεία, μεταξύ των οποίων το Crime Writers’ Association’s John Creasey Memorial και το Silver Dagger. Το πρώτο βιβλίο της σειράς με τη Στέφανι Πλαμ μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο με πρωταγωνίστρια την Κάθριν Χάιγκλ.

Για να διαβάσετε περισσότερα www.evanovich.com και www.metaixmio.gr

Από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ κυκλοφορεί επίσης το βιβλίο της Janet Evanovich με πρωταγωνίστρια τη Στέφανι Πλαμ και τίτλο Η φλόγα του έρωτα.