Στο πλαίσιο του 2ου κύκλου της πρωτοβουλίας «Ίχνη Εμπορίου», Δημιουργικές Ανταλλακτικές Κυψέλες στη Στοά Εμπόρων, το AddNoise και οι Fixers σας προσκαλούν, το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Μαρτίου, να συμμετέχετε στο εργαστήριο για την κατασκευή ενός FUZZ ηλεκτρονικού εφέ (πετάλι για ηλεκτρική κιθάρα ή μπάσο) από την ομάδα των JAM pedals.

Ο Γιάννης Αναστασάκης και η ομάδα των JAM pedals σας προσκαλεί να κατασκευάσουμε παρέα ένα fuzz pedal (εφέ παραμόρφωσης για ηλεκτρική κιθάρα ή μπάσο), το οποίο και θα πάρετε μαζί σας. Θα μάθετε τη διαδικασία κατασκευής ενός πεταλιού από το μηδέν και θα ασχοληθείτε οι ίδιοι με την εμφάνιση και το artwork.

Επίσης σε συνεργασία με την ομάδα των Fixers θα επιλέξετε και θα τυπώσετε τα δικά σας knobs και το brand logo του πεταλιού. Το workshop θα διαρκέσει 2 ημέρες (Σάββατο και Κυριακή, 28-29 Μαρτίου, 12:00-16.00), Οι θέσεις για το εργαστήριο είναι περιορισμένες για 10 άτομα. Το κόστος συμμετοχής είναι 40€ και αφορά καθαρά και μόνο τα υλικά που θα σας δωθούν. Δεν χρειάζονται προαπαιτούμενες γνώσεις ηλεκτρονικής.

Bio

Ο Γιάννης Αναστασάκης, είναι ο κατασκευαστής και σχεδιαστής των JAM pedals, χειροποίητα αναλογικά εφέ για μουσικά όργανα, τα οποία κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στην Αθήνα. Τα JAM pedals ξεκίνησαν το 2005 και πολύ γρήγορα κατάφεραν να κερδίσουν τη διεθνή αναγνώριση για την ποιότητά τους και το μοναδικό design, να φτάσουν σε κάθε γωνιά του πλανήτη και στα…πόδια παγκοσμίου φήμης μουσικών, όπως είναι ο Bill Frisell, John Scofield, Lee Ranaldo (Sonic Youth), Steve Lukather, Daniel Lanois, John Medeski κ.α. Ο Γιάννης Αναστασάκης διατηρεί επίσης την ιδιότητα του μουσικού και χαρακτηρίζεται για την ιδιαίτερή του προσέγγιση στην κιθάρα, ως γεννήτρια πρωτότυπων και ατμοσφαιρικών ήχων καθώς και για την ενασχόλησή του σε βάθος με τα εφέ. Είναι μέλος του οπτικο-ακουστικού project, “Elektronik Meditation” όπως και έχει συνεργαστεί με τους Arve Henriksen, Haig Yazdjian, Θοδωρή Ρέλλο, Χάρη Λαμπράκη, Νίκο Σιδηροκαστρίτη, Διονύση Σαββόπουλο, Χρήστο Θηβαίο κ.α.

www.jampedals.com
www.elektronikmeditation.com
www.facebook.com/jannis.anastasakis
www.addnoiseinthecity.tumblr.com
www.fixers.gr