Μετά την sold out ανταπόκριση του κοινού, που έσπευσε να εξασφαλίσει θέσεις για το μουσικό γεγονός του καλοκαιριού, το Classic Rock 2 και οι μοναδικοί συντελεστές του θα δώσουν μια ακόμη συναυλία!

Για δεύτερη χρονιά δύο μεγάλες ορχήστρες συναντούν σπουδαίους τραγουδιστές και μουσικούς και παρουσιάζουν ένα νέο, εκρηκτικό playlist, με τα καλύτερα ροκ τραγούδια όλων των εποχών!

Τον Σεπτέμβριο του 2017 ήταν προγραμματισμένη μια συναυλία και τελικά έγιναν δύο συναυλίες στο Ηρώδειο και ήταν Sold-out! 9.000 άτομα είδαν το ροκ… αλλιώς! Αυτόν τον Σεπτέμβριο επιστρέφει στο Ηρώδειο και ετοιμάζει ακόμα πιο δυνατές εκπλήξεις και ακόμα πιο μεγάλες ροκ επιτυχίες, σε ένα νέο εκρηκτικό playlist!

Μια από τις μεγαλύτερες ορχήστρες της Ευρώπης, η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πράγας, παρουσιάζει τη συναυλία με την οποία η ροκ μουσική μπόρεσε να εισχωρήσει και να ακουστεί σε όλες τις μεγάλες όπερες της Ευρώπης. Classic Rock! Διάσημα τραγούδια των μεγαλύτερων ροκ συγκροτημάτων παρουσιάζονται με συμφωνικό ήχο, μαζί με ηλεκτρικά όργανα! Ειδικά για τη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο Ηρώδειο, εξασφαλίστηκε η σπουδαία σύμπραξη της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Πράγας με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών.

Την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018 καταξιωμένοι καλλιτέχνες, ο καθένας στο δικό του ύφος, σμίγουν μουσικά επί σκηνής και μας προσκαλούν να ζήσουμε την εμπειρία. Οι μεγαλύτερες επιτυχίες των Pink Floyd, Led Zeppelin, Deep Purple, Queen, U2, Europe, Alannah Myles, θα ακουστούν από τους σπουδαίους μουσικούς της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Πράγας και της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, αλλά και από διάσημους προσκεκλημένους, υπό τη μουσική διεύθυνση του μαέστρου, συνθέτη και ενορχηστρωτή Friedemann Riehle.

Θα ακούσουμε διάσημα τραγούδια, όπως το «Another Brick In The Wall» των Pink Floyd, τα «Kashmir» και «Stairway To Heaven» των Led Zeppelin, το «One» των U2 ή το«The Show Must Go On» των Queen, με μια δυνατή σύμπραξη συμφωνικού και ηλεκτρικού ήχου.

Οι δύο ορχήστρες θα βρεθούν στη σκηνή, σε όλο το δεύτερο μέρος της συναυλίας, με τους John Lees’ BARCLAY JAMES HARVEST, που γιορτάζουν φέτος τα 50 χρόνια της καριέρας τους και θα ερμηνεύσουν σπουδαία τραγούδια τους όπως τα «Poor Man’s Moody Blues», «Hymn», «Mocking Bird», «Galadriel» και άλλες μεγάλες τους επιτυχίες.

H Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πράγας έχει παρουσιάσει το πρόγραμμα αυτό σε όλο τον κόσμο σε σύμπραξη με μεγάλες ορχήστρες, πάντοτε με πολύ μεγάλη επιτυχία και sold-out εμφανίσεις. Συναυλίες-σταθμό αποτέλεσαν οι εμφανίσεις της Ορχήστρας με τον frontman των Deep Purple, Ian Gillan.

Διάσημοι ροκ μουσικοί, κριτικοί και θεατές που έζησαν την εμπειρία, συμφωνούν ότι ποτέ στο παρελθόν η ροκ μουσική δεν έχει εκτελεστεί από κλασική ορχήστρα με πιο αυθεντικό τρόπο!
Τη συναυλία θα ανοίξουν οι TKG, παρουσιάζοντας ένα μέρος από το άλμπουμ τους «Mozart in Color», ένα crossover project από τον κλασικό στον ροκ ήχο.

Το Classic Rock αποτελεί ένα συναρπαστικό κράμα ήχων, εικόνων και εμπειριών που δεν πρέπει να χάσετε!

Περισσότερες πληροφορίες για τις δύο μεγάλες συναυλίες μπορείτε να δείτε εδώ: Το Classic Rock επιστρέφει στο Ηρώδειο! – 21 και 22 Σεπτεμβρίου 2018


Φωτογραφία: ©Θωμάς Δασκαλάκης