Ο Πολυχώρος Vault παρουσιάζει την πρώτη ατομική έκθεση φωτογραφίας του Σπύρου Σταυρόπουλου, με τίτλο Επί Σκηνής, από 29 Νοεμβρίου έως 14 Δεκεμβρίου 2014.

Ο Σπύρος Σταυρόπουλος ξεκίνησε να ασχολείται με την φωτογραφία από μικρή ηλικία. Από το 2000 έως σήμερα, έχει συμμετάσχει σε πολλά project. Ένα από αυτά θα μας παρουσιάσει στην πρώτη του ατομική έκθεση φωτογραφίας που έχει τίτλο “Επί σκηνής”.

Στιγμές μαγικές καλλιτεχνών την ώρα που βρίσκονται κάτω από τα φώτα, κάτω από τους προβολείς, πάνω στη σκηνή. Αυτοί και απέναντι τους το κοινό. Καλλιτέχνες από συναυλίες, μουσικές σκηνές, θεατρικες παραστασεις.

Στις φωτογραφίες της έκθεσης αποτυπώνονται μοναδικές στιγμές από τραγουδιστές και ηθοποιούς την ώρα που βρίσκονται επί σκηνής. Πριν το χειροκρότημα. Γιάννης Αγγελάκας, Χαρούλα Αλεξίου, Γιαννης Βαβούρας, Βαγγέλης Γερμανός, Σπύρος Γραμμένος, Χρήστος Δάντης, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Χρήστος Θηβαίος, Γιώργος Καραδήμος, Τζίμης Πανούσης, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης, Νίκος Πορτοκάλογλου, Τάνια Τσανακλίδου, Γιάννης Χαρούλης, Ραλλία Χρηστίδου και οι ηθοποιοί από τις παραστάσεις: Αρμαντέιλ, Priscilla Η Βασίλισσα της Ερήμου, (Δε) σε θέλω.