Από τις εκδόσεις Ωκεανίδα κυκλοφορεί ακόμη ένα βιβλίο της Τζένιφερ Ντόνελι. Πρόκειται για το μυθιστόρημα Επαναστατημένες ζωές

ένα βιβλίου, που μιλάει για την αγάπη.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Με τρόπο παράδοξο, η ζωή δύο κοριτσιών κυλάει παράλληλα: η μία ζει μέσα στη δίνη της Γαλλικής Επανάστασης, ενώ η άλλη, στο σημερινό Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, θεωρεί τον εαυτό της ένοχο για τον τραγικό θάνατο του αδελφού της. Τι μπορεί να συνδέει αυτές τις δυο ζωές; Η απάντηση θ’ αφήσει κατάπληκτο τον αναγνώστη.

Η Ιστορία ζωντανεύει, το ίδιο και η Τέχνη κι η Μουσική. Οι δυο ηρωίδες ζουν καθεμιά τη δική της κρίση κι ένα είναι το βασικό ερώτημα που τις κατατρύχει: Πώς να διατηρείς την ανθρωπιά σου σ’ έναν κόσμο βυθισμένο στην αγριότητα;

Μέσα στη φυλακή του μικρού δελφίνου, του άτυχου Λουδοβίκου ΙΖ΄, στο επαναστατημένο Παρίσι, αλλά και μέσα στους κοσμοπλημμυρισμένους δρόμους της Νέας Υόρκης, το ερώτημα επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά.

Ίσως η αγάπη να είναι η απάντηση σε όλα.

Η Τζένιφερ Ντόνελι [Jennifer Donnelly] γράφει βιβλία για παιδιά και μεγάλους. Από τις εκδόσεις «Ωκεανίδα» κυκλοφορούν επίσης τα μυθιστορήματά της Το Τριανταφυλλάκι και Τριαντάφυλλο του χειμώνα, που αγαπήθηκαν πολύ από το αναγνωστικό κοινό και γνώρισαν τεράστια επιτυχία σ’ όλο τον κόσμο. Ζει στο Μπρούκλιν και το Καλικούν της Νέας Υόρκης.