Πρόκειται για μια κωμωδία στα όρια του μανιφέστου καθώς, όπως αναφέρουν οι συντελεστές της παράστασης, δίνει «προεκτάσεις της πολιτικής και κοινωνικής κατάστασης της χώρας που μόνο σαν φάρσα θα θέλαμε να δούμε». Η θεατρική παράσταση είναι αποτέλεσμα της κοινωνικής πρωτοβουλίας «Σε αναμονή».

Λίγα λόγια από τους συντελεστές:

Μπες κι εσύ «Σε Αναμονή». Η πρωτοβουλία «Σε Αναμονή» ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2015 με στόχο να στηρίξει τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που χτυπήθηκαν περισσότερο από την οικονομική κρίση. Σήμερα 33 οργανωμένες εθελοντικές ομάδες της «Αναμονής» ενισχύουν με το έργο τους την πρωτοβουλία αυτή σε όλη την Ελλάδα, ώστε κάθε γειτονιά της χώρας να είναι «Σε Αναμονή» και φιλική προς τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Συντελεστές:

Σενάριο – Σκηνοθεσία: Δημήτρης Πανέλης
Βοηθός σκηνοθέτη: Νίκος Παρασκευόπουλος
Ερμηνεύουν: Έλενα Δελακούρα, Δημήτρης Πανέλης
Guest star: Μίμης Καπέρδος

Διάρκεια: 75 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα αναπήρων. Η πρόσβαση για άτομα με κινητικές βλάβες είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι το χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα, σχολικά και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.