Η Ελληνοεκδοτική είναι ένας σύγχρονος εκδοτικός οίκος που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις κάθε αναγνώστη και σέβεται όλους τους συγγραφείς.

Το βιβλίο της Κατερίνας Τσιρίδου “Επαγγελματίας…χοντρή”, είναι μια κατάθεση ψυχής και μια απόπειρα να απενοχοποιήσουμε τα μειονεκτήματά μας.

Από τις πρώτες κιόλας γραμμές σε κερδίζει η απλότητα της γραφής, που όμως είναι ουσιαστική και καυστική. Είναι ένα βιβλίο που προκαλεί συνεχώς εναλλαγή συναισθημάτων αλλά με πολύ έντονο χιούμορ

Η Κατερίνα Τσιρίδου είναι γνήσια Ρεμπέτισσα. Με αμέτρητες εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό και με επιρροές από την παγκόσμια ethnic μουσική σκηνή, συνεργάζεται και πειραματίζεται με μουσικούς απ’ όλο τον κόσμο και από διαφορετικά είδη μουσικής. Είναι αυθεντική και γεμάτη χαρά για κάθε δημιουργία της, με ένα εκλεπτυσμένο χιούμορ που πηγάζει από την έντονη προσωπικότητά της. Αυτό το βιβλίο είναι η πρώτη της συγγραφική απόπειρα και μας κέρδισε από τις πρώτες γραμμές.

Σας περιμένουμε λοιπόν στη Σφίγγα την Κυριακή 14 Νοεμβρίου στις 7.30 το απόγευμα.

Θα κουβεντιάσει για αυτό με τους δημοσιογράφους: Κώστας Χαρδαβέλα και Αθηνά Καμπάκογλου και την παραγωγό Αναστασία Παπαγεωργίου. Θα ακολουθήσει φυσικά μουσική βραδιά!

* Για τη διεξαγωγή της παράστασης, εφαρμόζονται στον χώρο, τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας από την Covid-19, καθώς και το πρωτόκολλο, που απαιτεί είσοδο μόνο με βεβαίωση εμβολιασμού ή νόσησης.