Σε διπλά εορταστικό κλίμα για τα Χριστούγεννα, αλλά και για την κυκλοφορία του πολυτελούς box set που κυκλοφορούν, οι Gotan Project έρχονται στην Αθήνα στις 22 Δεκεμβρίου, πριν ολοκληρώσουν την εκλεκτική Exclusive Tour τους.

Οι ήχοι τους είναι καταιγιστικοί, πυρετώδεις, σέξι ρυθμοί και προέρχονται από ένα electro-tango είδος μουσικής, το οποίο και θα ακούσουμε ζωντανά σε μία μοναδική, γιορταστική βραδιά στο Αθηνών Αρένα.

Στο show που έχουν ετοιμάσει για την περιοδεία τους – το οποίο θα δούμε και στην Αθήνα – παρουσιάζονται μουσική και βίντεο από τις δύο προηγούμενες περιοδείες, το La Revancha del Tango Tour και το Lunatico, με το οποίο οι Gotan Project επισκέφθηκαν την Ελλάδα το 2007.

Εκπλήξεις που θα ενθουσιάσουν το κοινό, μουσική, χορός και εικόνα, αποτελούν το νέο ζωντανό υπερθέαμα των Gotan Project, που συνδυάζει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον!

Το πολυτελές box set που κυκλοφορούν είναι ένα συλλεκτικό άλμπουμ που επιβεβαιώνει ακόμη μια φορά ότι η ακουστική ενορχήστρωση και ο ηλεκτρονικός προγραμματισμός μπορούν να ενωθούν σ’ ένα μεγαλειώδες μουσικο-εικαστικό θέαμα, ενώ ταυτόχρονα μένουν πιστοί στη βασική απαίτηση των ερασιτεχνών του τάνγκο των ημερών της Guardia Vieja: το χορό!

Το box set περιλαμβάνει ένα διπλό cd με ζωντανές ηχογραφήσεις από τις περιοδείες «La Revancha del Tango» και «Lunático», ένα φωτογραφικό άλμπουμ 152 σελίδων, το «Ταξιδιωτικό Ημερολόγιο» και το DVD «Visiones», με τα βίντεο και τα εικαστικά της Prisca Lobjoy που προβάλλονταν στην διάρκεια των συναυλιών.

Μαζί, οι φωτογραφίες από τις περιοδείες που τράβηξε η Lobjov και μια συλλεκτική αφίσα. Επιπλέον, για να μην ξεχνάμε την αφετηρία των πραγμάτων, το κουτί περιέχει το 7ιντσο βινύλιο EP που προήλθε από την επιστροφή των Gotan Project στις ρίζες τους: τις δυο μεγαλύτερες επιτυχίες τους, «Santa María (del Buen Ayre)» και «Diferente», ηχογραφημένα όπως γινόταν τη χρυσή εποχή. Και τα δύο τραγούδια ξαναγράφτηκαν με αποκλειστικά ακουστική ενορχήστρωση, στο ύφος του πρωτότυπου, παραδοσιακού τάνγκο της Αργεντινής του 1950.