Dj Christo Z., Dj Snatch, Dj Akylla και άλλοι διακεκριμένοι DJs, lives με Μιθριδάτη, Δημήτρη Σαμόλη, Γιώργο Ζερβό και ένα μοναδικό New Year’s Eve party με τους Anormale Project για να αποχαιρετίσουμε το 2018 όπως εμείς ξέρουμε!

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018
George Zervos

Αν αναρωτηθήκατε ποτέ πώς θα ακουγόταν κάποιος απόγονος του Gene Vincent το 2018 ή πώς θα φάνταζε η “Μισιρλού” αν την έπαιζαν οι Stray Cats, εδώ βρίσκεται η απάντηση: Ένας ξεσηκωτικός, sexy, υπερ-κουλ και κεραυνοβόλος παιάνας από έναν εξαιρετικό τραγουδοποιό, τραγουδιστή και performer.

Ο George Zervos χτίζει γέφυρες ανάμεσα στο garage και το rock ‘n’ roll για να δημιουργήσει ένα ευφάνταστο rock υβρίδιο που περιμένει υπομονετικά να λάμψει σε μια φανταστική χώρα, όπου οι Black Keys είναι οι βασιλιάδες και ο ίδιος, πρίγκιπας των κιθαριστικών γραμμών που κρατούν σφιχτά τα κλειδιά για την είσοδο σε ένα αξέχαστο πάρτυ.
Ώρα έναρξης: 22.30

Σάββατο 22 & 29 Δεκεμβρίου 2018
Space Paradise

Ο ThodorisTriantafillou σε συνεργασία με το χώρο του Faust παρουσιάζουν το εβδομαδιαίο concept party “Space Paradise”.
Κάθε Σάββατο η σκηνή και ο ισόγειος εσωτερικός χώρος του Faust μεταμορφώνεται σε έναν «Διαστημικό Παράδεισο» με την μουσική, τα σκηνικά και τον φωτισμό να δημιουργούν την απαραίτητη ατμόσφαιρα.

Οι βραδιές αφιερώνονται στην Rave κουλτούρα, από τα πρώτα δείγματα της στα τέλη του ‘80 μέχρι την σημερινή της εξέλιξη. Η μουσική θα είναι προσεκτικά επιλεγμένη από τον Thodoris Triantafillou και τη βασική ομάδα του “Space Paradise”. Ο χώρος διαμορφώνεται κάθε εβδομάδα στα πλαίσια του concept “Space Paradise” με βασικά στοιχεία το Διάστημα και τον Παράδεισο!

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018
DJ Snatch

Αγαπημένος ραδιοφωνικός παραγωγός του Pepper 96.6 (Π/Σ 00:00 – 02:00), γνωστός Remixer και από τους λατρεμένους resident dj του FAUST. Τα σετ του Στέλιου Καραβίτη χαρακτηρίζονται ως freestyle με μουσικές, όπως λέει και ο ίδιος: “For The Mind, Body & Soul”. Σίγουρα, τον γνωρίζετε από δουλειές του που έχουν κυκλοφορήσει στην Sound Of Everything, Beatnik City Rec κ.α.

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2018
AKYLLA

Ο Akylla συνεχίζει με το ίδιο πάθος να ταξιδεύει το αφοσιωμένο κοινό του BreatheDeep, μέσα από πολύωρα σετ με deep driving tribal beats και soulful φωνητικά, παραμένοντας πιστός στις μουσικές του ρίζες και στην αρχική φιλοσοφία της undergroundclub κουλτούρας.

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018
Δημήτρης Σαμόλης live at Faust

O τραγουδοποιός και ηθοποιός Δημήτρης Σαμόλης θα παρουσιάσει τραγούδια από τα δύο άλμπουμ του «Ένα σύμπαν στα μέτρα σου» και το αγγλόφωνο «Popetry», αλλά και διασκευές από αγαπημένα του ξένα και ελληνικά τραγούδια.

Ίσως φέρει και το ατάρι του μαζί. Θα δείξει… Σίγουρα όμως, «Οι γνώμες και οι άνεμοι» θα είναι με το μέρος του. Το νέο τραγούδι του Δημήτρη είναι ένας αισιόδοξος ύμνος στον έρωτα με τον πάντα χαρακτηριστικό και ιδιαίτερο ήχο του. Ο ίδιος μάλιστα γράφει για το τραγούδι: «Είναι αισιόδοξο και φωτεινό….Το τραγούδι είναι αφιερωμένο στους έρωτες που παρά τα κύματα και τις φουρτούνες, καταφέρνουν και συνεχίζουν να ταξιδεύουν».

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018
Κατερίνα Μακαβού live at Faust

Με ρομαντική ματιά, η Κατερίνα Μακαβού, το κορίτσι με τα πυρόξανθα μαλλιά και τη σκηνική παρουσία που μαγνητίζει, μας επανασυστήνεται στην εκπνοή του έτους την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου κλείνοντας την φετινή χρονιά με ένα live μοναδικής αισθητικής.

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018
DJ Christo z

Ο Christo z – ΧρήστοςΖωγόπουλος- βρίσκεται πίσω από τα decks για περισσότερα από 33 χρόνια.
Οι πειραματισμοί του με διαφορετικά στυλ και φόρμεςήτανκάτι που πάντα τον ενθουσίαζε, με αποτέλεσμα να καταπιαστεί με διάφορα είδη μουσικής όπως: nusoul, nujazz,drum n’bass -cinematic κ.α.

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018
Μιθριδάτης live at Faust

Σας προσκαλούμε όλους να γίνετε μάρτυρες, ακόμα μίας πετυχημένης και ιδιαίτερης βραδιάς, την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου σε ένα πρόγραμμα…που αν το έχετε χάσει, πρέπει να το ζήσετε και αν το ζήσατε πρέπει να το χορτάσετε!
Ένα μοναδικό HipHop Live Show, με τον Μιθριδάτη να ερμηνεύει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, αλλά και το γνωστό ρεπερτόριο των Ημισκουμπρίων.

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου
New Year’s Eve Party με τους Anormale Project!

Το Faust ανοίγει τις πόρτες του την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε ένα επιτυχημένο concept των Αθηνών: Το ΑnoRmale project και ο Dj Monkylo επανέρχονται δυναμικά στα decks του Faust, για να μας παρασύρουν στους μουσικούς ρυθμούς που άνοιξαν τον δρόμο για την προσαρμογή των παραδοσιακών μουσικών οργάνων στην ηλεκτρονική σκηνή της Αθήνας. Μαζί τους στο booth μία από τις πιο αγαπημένες Dj: Η Mar.P!