Η διευρυμένη επανέκδοση του Déjà Vu θα κυκλοφορήσει στις 14 Μαΐου από τη δισκογραφική εταιρεία Rhino και θα περιλαμβάνει σε τέσσερα CD και ένα LP τον αρχικό δίσκο και άγνωστα demo, κομμένα τραγούδια και εναλλακτικές ερμηνείες. H Deluxe έκδοση πέντε βινυλίων του box set είναι ήδη διαθέσιμη για προπαραγγελία. Ως πρόγευση, η Rhino έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακυκλοφόρητο demo του «Birds» του Neil Young, ο οποίος το ηχογράφησε με τον Graham Nash.

Η πανδημία και οι αναπόφευκτες δυσκολίες που προκύπτουν όταν ένα συγκρότημα έχει διαλυθεί και είναι τεταμένες οι σχέσεις μεταξύ των πρώην μελών του, καθυστέρησαν για έναν ολόκληρο χρόνο τον εορτασμό· το άλμπουμ ορόσημο κυκλοφόρησε στις 11 Μαρτίου του 1970.

Ο David Crosby, που πρόσφατα πώλησε τον κατάλογο έργων του στον Iconic Artists Group του Irving Azoff παραδέχθηκε, σε πρόσφατη τηλεφωνική συνέντευξη, ότι δεν ενεπλάκη ευθέως στο πρότζεκτ. «Είμαι πολύ περήφανος για τον δίσκο, αλλά αυτό είναι σαν ξαναπακετάρισμα. Ο τύπος που κοιτά πίσω και κάνει τέτοια πράγματα είναι ο Nash. Πάντα το έκανε» είπε. Από την πλευρά του, ο Young πρόσφερε αρκετά bonus τραγούδια αλλά τελικά τα απέσυρε και άφησε το «Birds» και ένα καθηλωτικό «Harmonica» παιγμένο σε φυσαρμόνικα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ