Αlternative rock με γερές pop ενέσεις, post punk αλητεία και indie νοσταλγία, για αυτούς που έχουν μια παραπάνω αδυναμία στα ’90s. Ένα triple bill με τους XOAN, Yogurt Maybe & commuter που απλά δεν χάνεται!

XOAN

Μετά την κυκλοφορία του πρώτου δίσκου τους στον πυρετό της πανδημίας, οι XOAN συνεχίζουν να θολώνουν τις γραμμές που διαχωρίζουν το slacker rock από το indie punk, ολοκληρώνουν τις επόμενες κυκλοφορίες τους και επανασυστήνονται με νέο υλικό, νέο μέλος και νέα διάθεση.

Άλλοτε περπατώντας σε παρεμφερή μονοπάτια με το “Greenhorn” – ένα ντεμπούτο που απέσπασε θετικότατες κριτικές από διεθνή και εγχώρια μέσα – και άλλοτε βαδίζοντας σε εντελώς νέες κατευθύνσεις, οι XOAN ετοιμάζουν ένα show με νέο και παλιό υλικό σε τέλεια ισορροπία, που κλείνει το μάτι στις χρυσές εποχές του MTV με έναν απροσδόκητα φρέσκο τρόπο.

Yogurt Maybe

Οι Yogurt Maybe, ξεκίνησαν το 2019. Δανειζόμενοι απο την alternative rock των 90’s και τις λίγο πειραγμένες pop επιρροες τους, προσπαθουν για βρουν την γκρίζα περιοχή ανάμεσα στα είδη.
Στις αρχές του 2020 δημιούργησαν το πρώτο EP τους το οποίο περιλαμβάνει πέντε κομμάτια συμπεριλαμβανομένου και του πρώτου τους single “Why’d you Have to Save me”. Από τότε έχουν κυκλοφορήσει δύο ακόμα singles τα “Q days” και “Sorry” ενώ αυτή την στιγμή βρίσκονται στην διαδικασία δημιουργίας του νέου τους δίσκου.

commuter

Οι commuter ξεκίνησαν ως μουσικό project του Διονύση Κουταβά (φωνές / κιθάρα) στην Αθήνα του 2019 με βασική επιρροή τον post-punk ήχο της σκηνής του Καναδά (Women, Preoccupations) αλλά και το νέο ρεύμα του Ηνωμένου Βασιλείου (Shame, Squid).

Τον Οκτώβριο του 2021 το project απέκτησε μορφή full band, με την προσθήκη των Δημήτρη Κουτσούλη (τύμπανα), Σπήλιου Κάκκα (μπάσο) και Αλέξανδρου Κολοκυθά (κιθάρα) και βρίσκεται στη διάρκεια της παραγωγής του πρώτου τους ΕΡ το οποίο θα κυκλοφορήσει τον προσεχή χειμώνα!