Η τεχνολογία Centum System™ της LG εξαλείφει σχεδόν όλους τους κραδασμούς και τους θορύβους!

Η LG Electronics (LG) και ο επαγγελματίας card stacker Bryan Berg, έθεσε ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ για τον υψηλότερο πύργο από τραπουλόχαρτα τον οποίο κατασκεύασε σε μόλις 12 ώρες.

Το πιο απίστευτο είναι ότι ο πύργος με ύψος ρεκόρ 3,3 μέτρων, δημιουργήθηκε πάνω σε ένα πλυντήριο ρούχων LG Centum ενώ ήταν σε λειτουργία με τον κάδο να πραγματοποιεί 1.000 στροφές ανά λεπτό. Ο Bryan Berg, αρχιτέκτονας και απόφοιτος του Harvard, ο οποίος ξεκίνησε να φτιάχνει πύργους από τραπουλόχαρτα από την ηλικία των οκτώ, συνεργάστηκε με την LG σε μία προσπάθεια να σπάσει το ρεκόρ του, με τη κατασκευή ενός σπιτιού 48 ορόφων, κατασκευασμένου αποκλειστικά από τραπουλόχαρτα.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για τον Bryan, ο οποίος κατάφερε να σπάσει άλλο ένα ρεκόρ, αναδεικνύοντας παράλληλα τις τεχνολογικές καινοτομίες που υπάρχουν στις σημερινές οικιακές συσκευές», δήλωσε ο Jo Seong-jin, Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της LG Electronics Home Appliance & Air Solutions Company. «Οι οικιακές συσκευές, δεν θα πρέπει πια να θεωρούνται ως θορυβώδεις ή ως συσκευές που δημιουργούν αναστάτωση, αλλά ως ένα ‘χέρι βοήθειας’ που μπορεί να συνυπάρχει διακριτικά σε κάθε κουζίνα. Σπάζοντας αυτό το ρεκόρ Guinness, αποδεικνύεται με έναν πολύ δημιουργικό τρόπο αυτό ακριβώς».

Η μοναδική τεχνολογία ‘Centum System™’ της LG, χρησιμοποιεί ένα νέο σύστημα απορρόφησης των κραδασμών, παρόμοιο με αυτό ενός αυτοκινήτου. Ο νέος τρόπος ανάρτησης του κάδου μειώνει τους κραδασμούς και περιορίζει δραστικά το θόρυβο. Απομακρύνοντας τα παραδοσιακά ελατήρια που στηρίζουν το κάδο, το πλυντήριο με τεχνολογία Centum System™ ξεχωρίζει για τους πιο αθόρυβους κύκλους πλύσης στην αγορά, εκπέμποντας μόνο 67dB, επίπεδο που αντιστοιχεί στο θόρυβο μιας συνηθισμένης συζήτησης. Επιπλέον, ο μικρότερος αριθμός κινούμενων μερών μειώνει τις τριβές, οι οποίες αποτελούν την κυριότερη αιτία φθοράς και βλάβης ενός πλυντηρίου. Η LG αισθάνεται τόσο σίγουρη για τη συγκεκριμένη τεχνολογία, που αυξάνει τον χρόνο εγγύησης των Inverter Direct Drive motors σε όσα πλυντήρια είναι εφοδιασμένα με τo σύστημα Centum, από τα 10 στα 20 χρόνια, τα διπλάσια δηλαδή από τις καθιερωμένες εγγυήσεις στη βιομηχανία.

Σχετικά με την LG Electronics, Inc.

Η LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη τεχνολογίας και καινοτομίας στα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα, στην κινητή τηλεφωνία και στις οικιακές συσκευές. Με εργατικό δυναμικό 77.000 ανθρώπους σε 125 χώρες, η LG πέτυχε παγκόσμιες πωλήσεις 48,8 δισ.. USD (56,5 τρισεκατομμύρια κορεατικά γουόν KRW) για το 2015. Η LG Electronics αποτελείται από τέσσερις επιχειρησιακές μονάδες: Οικιακή Ψυχαγωγία, Κινητή Tηλεφωνία, Οικιακές Συσκευές & Ενεργειακές Λύσεις, και Εξαρτήματα Οχημάτων. Η LG αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως σε παραγωγή επίπεδων οθονών τηλεοράσεων, συσκευών κινητής τηλεφωνίας, κλιματιστικών, πλυντηρίων ρούχων και ψυγείων. Η LG είναι επίσημος εταίρος ENERGY STAR για το 2015. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.LGnewsroom.com

Σχετικά με την LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company

Η LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στην αγορά οικιακών συσκευών και συστημάτων κλιματισμού και ελέγχου ποιότητας αέρα. Η εταιρεία δημιουργεί ολοκληρωμένες λύσεις για το σπίτι με κορυφαίες τεχνολογίες του κλάδου. Παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις για το σπίτι με χρήση τεχνολογίας αιχμής, η LG δεσμεύεται να κάνει την καθημερινή ζωή των καταναλωτών καλύτερη και πιο άνετη, προσφέροντας φιλικά προς το περιβάλλον αλλά και προς το χρήστη προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων μεταξύ άλλων ψυγεία, πλυντήρια ρούχων και πιάτων, συσκευές μαγειρικής, ηλεκτρικές σκούπες, εντοιχισμένες συσκευές, air-condition, καθαριστές αέρα και αφυγραντήρες. Το σύνολο των προϊόντων οικιακής χρήσης της LG προσφέρουν στους χρήστες ακόμα μεγαλύτερη άνεση, εξαιρετικές επιδόσεις, εντυπωσιακή εξοικονόμηση ενέργειας και χρόνου, αλλά και περισσότερα οφέλη για την υγεία. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr

Σχετικά με την LG Electronics Hellas

Η LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after sales. H LG Electronics Ελλάς έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή κινητών και ψηφιακών συσκευών και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία, τις οικιακές συσκευές και την κινητή τηλεφωνία. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/b2b.