Για μια μεγάλη γιορτινή παράσταση θα βρεθεί ο Μίμης Πλέσσας, το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014 στο Love Casual Living της Θεσσαλονίκης, παρουσιάζοντας τα ωραιότερα τραγούδια του, σε μια μοναδική συναυλία μαζί με σημαντικούς ερμηνευτές της ελληνικής σκηνής!

Με τον μοναδικό και πολυαγαπημένο ερμηνευτή τόσων επιτυχιών, Κώστα Μακεδόνα, τον μελωδικό Σπύρο Κλείσσα, και την ανεπανάληπτη τουρκάλα τραγουδίστρια Fide Koksal, θα ξετυλίξει τα ωραιότερα τραγούδια μιας ολόκληρης εποχής.

Μια παράσταση γεμάτη αγαπημένα τραγούδια του Μίμη Πλέσσα, ερμηνευμένα από φωνές, που σέβονται και αναδεικνύουν αυτό το σημαντικό ρεπερτόριο. Αθάνατα κομμάτια από τον Ελληνικό Κινηματογράφο που μας έκαναν να τραγουδήσουμε, να χαρούμε, να ερωτευθούμε, τραγούδια εμβληματικά που έχουν αγαπηθεί από όλες τις ηλικίες και έχουν τραγουδηθεί από όλους τους μεγάλους ερμηνευτές της ελληνικής σκηνής, μεγάλα λαϊκά τραγούδια που έχουν αφήσει εποχή, μοναδικές και πασίγνωστες μπαλάντες και πάντα μια δόση jazz που τόσο αγαπάει ο Μαέστρος και ταιριάζει στο κλίμα των ημερών …

Από το πρόγραμμα δεν θα λείψουν και τραγούδια που έγιναν επιτυχία με την φωνή του Κώστα Μακεδόνα, καθώς και επιτυχίες άλλων μεγάλων συνθετών.

Μαζί τους η εξαίρετη ορχήστρα του Μίμη Πλέσσα:

Νάσσος Σωπύλης – πλήκτρα / υπεύθυνος ορχήστρας

Γιώργος Παχής – μπουζούκι

Σπύρος Καραμήτσος – τύμπανα

Δημήτρης Στασινός – μπάσο.

Ελάτε στον αγαπημένο χώρο του Love Casual Living, σε μια γιορτινή μουσική βραδιά γεμάτη αστέρια!!!