Η ενότητα συνεντεύξεων από ανθρώπους της Τέχνης και της Διανόησης στη Λίνα Νικολακοπούλου και τον Μάκη Προβατά με τίτλο

«Ένας Λόγος Παραπάνω», συνεχίζεται και αυτή την Κυριακή 18 Μαρτίου, στο loft του Gazarte, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό. O καλεσμένος για αυτή την εβδομάδα είναι ο Νίκος Μπακουνάκης, διδάκτορας Ιστορίας και Πολιτισμών της Ecole de Hauves Etudes του Παρισιού και δημοσιογράφος.

Διευθύνει επίσης το ένθετο «Βιβλία» της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής». Έχει γράψει βιβλία για την ιστορία του ελληνικού χώρου  στο 19ο και τον 20ο αιώνα. Έχει διδάξει Ιστορία της Όπερας στο Πανεπιστήμιο Πατρών και σήμερα διδάσκει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στο τμήμα Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού.

Μια πρόσκληση-πρόκληση κι ένας λόγος παραπάνω να διακόψουμε την παθητικότητα και την ανία της καθημερινότητας, κάθε Κυριακή απόγευμα στις 6:30 μ.μ.

«Ένας λόγος παραπάνω» είναι ο τίτλος μίας ενότητας συνεντεύξεων από ανθρώπους της Τέχνης και της Διανόησης στη Λίνα Νικολακοπούλου και τον Μάκη Προβατά. Μια συζήτηση δίχως φόβο και με πάθος, που οι απόψεις των καλεσμένων έχουν ιδιαίτερη σημασία και βαρύτητα ειδικά στις μέρες που διανύουμε. Τόπος συνάντησης, το Loft του πολυχώρου Gazarte, κάθε Κυριακή απόγευμα στις 6:30 με ζεστό μυρωδάτο καφέ και αγαπημένα κουλουράκια. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Στο τέλος κάθε συνέντευξης, πού διαρκεί μία ώρα, το κοινό έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει ερωτήσεις στον καλεσμένο ή την καλεσμένη. Οι βραδιές θα εμπλουτίζονται με οπτικοαουστικό υλικό σχετικό με το κάθε θέμα.