Καλεσμένος στο Gazarte και στη σειρά εκδηλώσεων «Ένας λόγος παραπάνω» με τη Λίνα Νικολακοπούλου και τον Μάκη Προβατά, αυτή

την Κυριακή 11 Μαρτίου, ο Διονύσης Σιμόπουλος. Βραβευμένος αστροφυσικός, πρώην συνεργάτης της NASA, διευθυντής του Ευγενίδειου Πλανηταρίου, έχει συμβάλει τα μέγιστα στην εξάπλωση της αστρονομικής γνώσης στο κοινό τις τελευταίες δεκαετίες. Με στόχο τη μαζική επιμόρφωση, έχει γράψει σενάρια σε σειρές εκπομπών, όπως επίσης βιβλία και άρθρα στον περιοδικό τύπο.

 

Μια πρόσκληση-πρόκληση κι ένας λόγος παραπάνω να διακόψουμε την παθητικότητα και την ανία της καθημερινότητας, κάθε Κυριακή απόγευμα στις 6:30 μ.μ.

«Ένας λόγος παραπάνω» είναι ο τίτλος μίας ενότητας συνεντεύξεων από ανθρώπους της Τέχνης και της Διανόησης στη Λίνα Νικολακοπούλου και τον Μάκη Προβατά. Μια συζήτηση δίχως φόβο και με πάθος, που οι απόψεις των καλεσμένων έχουν ιδιαίτερη σημασία και βαρύτητα ειδικά στις μέρες που διανύουμε. Τόπος συνάντησης, το Loft του πολυχώρου Gazarte, κάθε Κυριακή απόγευμα στις 6:30 με ζεστό μυρωδάτο καφέ και αγαπημένα κουλουράκια. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Στο τέλος κάθε συνέντευξης, πού διαρκεί μία ώρα, το κοινό έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει ερωτήσεις στον καλεσμένο ή την καλεσμένη. Οι βραδιές θα εμπλουτίζονται με οπτικοαουστικό υλικό σχετικό με το κάθε θέμα.