Η έκθεση με τίτλο «Ένα βλεφάρισμα στο σύμπαν» συγκεντρώνει έργα φοιτητών, αποφοίτων και διδασκόντων του ΠΜΣ «Οπτικοακουστικές Τέχνες στην Ψηφιακή Εποχή» και αναδεικνύει τον πλούτο των προσωπικών εκφράσεων μέσα στο πεδίο των σύγχρονων αναλογικών και ψηφιακών τεχνών.

Κάθε έργο λειτουργεί ως ένα αυτόνομο στιγμιότυπο αντίληψης, μια δημιουργική αναλαμπή που αποτυπώνει τη μοναδική σχέση του καλλιτέχνη με την πραγματικότητα, τη μνήμη και τη φαντασία.

Στο σύνολό της, η έκθεση συνθέτει έναν δυναμικό διάλογο ανάμεσα στο απτό και το άυλο, προσκαλώντας τον θεατή να βιώσει τη συνάντηση της τεχνολογίας με την καλλιτεχνική ευαισθησία μέσα στο πεδίο του σύγχρονου πολιτισμού.

Συμμετέχουν: Βασίλης Αλεξάνδρου, Ανδρέας Μητρόπουλος, Παρέσια Πασιπουλαρίδου, Βιβή Περυσινάκη, Φώτης Ραφτόπουλος, Γιώργος Συμεωνίδης, Ιωάννα Τζάμπα, Κωνσταντίνος Τηλιγάδης

Επιμέλεια: Βάσω Μπαταγιάννη, Φώτης Ραφτόπουλος, Κωνσταντίνος Τηλιγάδης

Κεντρική φωτογραφία θέματος: Ανδρέας Μητρόπουλος, Urbanscape, 2015, Λάδι σε ξύλο, 55cm x 55cm (λεπτομέρεια έργου)