Ενα πρώιμο καλοκαιρινό ταξίδι ετοιμάζει η αίθουσα Σκουφά στις 8 Απριλίου, με προορισμό τα Ελληνικά Νησιά. Εργα αλησμόνητων ζωγράφων, αλλά και νεότερων καλλιτεχνών με τίτλο \”Τοπίο στο Νησί\”, θα φιλοξενούνται εκεί για περίπου ένα μήνα.

Ενα πρώιμο καλοκαιρινό ταξίδι ετοιμάζει η αίθουσα Σκουφά στις 8 Απριλίου, με προορισμό τα Ελληνικά Νησιά. Εργα αλησμόνητων ζωγράφων, αλλά και νεότερων καλλιτεχνών με τίτλο \”Τοπίο στο Νησί\”, θα φιλοξενούνται για περίπου ένα μήνα.

Tα ελληνικά τοπία παρουσιάζονται μέσα από τα μάτια διαφορετικών καλλιτεχνών, προβάλλοντας ο καθένας την οπτική γωνία με την οποία αντικρίζει κάθε τόπο.

Από τα Κύθηρα ως τη Νίσυρο και από την Υδρα έως την Κρήτη, το χρώμα, η μορφή, το σχήμα, κάθε μικρή λεπτομέρεια, προβάλλονται με ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο.

Σκοπός της έκθεσης είναι να προσεγγίσει με ξεχωριστό τρόπο το ελληνικό αυτό θέμα, μέσα από ξεχωριστούς ανθρώπους. Στην έκθεση παρουσιάζονται έργα που υπογράφουν οι Αργυράκης, Βασιλείου, Βουρλούμης, Καπράλος, Μαραγκοπούλου, Μαυροΐδης, αλλά και πολλοί άλλοι.

INFO
Διάρκεια: από 8 Απριλίου έως 5 Μαΐου
Αίθουσα Σκουφά, Σκουφά 4, Κολωνάκι, τηλ.: 210 3643025