Ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα βιβλία!

Μαγειρεύουμε τα δικά μας φαγητά και γλυκά εμπνευσμένα από βιβλία, φτιάχνουμε τα δικά μας ποτά, αλκοολούχα ή μη, εμπνευσμένα από βιβλία, ντυνόμαστε με έμπνευση χαρακτήρες της λογοτεχνίας, των κόμικς ή εξώφυλλα βιβλίων και γινόμαστε μια τεράστια, διαδικτυακή, βιβλιοφιλική παρέα.

Θέλετε κι εσείς να γιορτάσετε μαζί μας;

Στις 20 Ιουνίου λοιπόν, φωτογραφίζετε τα φαγητά και τα ποτά που ετοιμάσατε και το ντύσιμο που επιλέξατε με έμπνευση τα βιβλία και ανεβάζετε τις φωτογραφίες σας, γράφοντας λίγα λόγια για την έμπνευσή σας, στο προσωπικό σας λογαριασμό στο Facebook ή Instagram, χρησιμοποιώντας τοχάσταγκ#enapartygiatovivlio, για να είμαστε όλοι προσκεκλημένοι στο πάρτυ!

Μην ξεχάσετε να επισημοποιήσετε τη συμμετοχή σας στο Ένα πάρτυ για το βιβλίο, βγάζοντας το δωρεάν εισιτήριό σας στο enapartygiatovivlio.gr!

Διαγωνισμός βιβλιοέμπνευσης

Έχουμε όμως και δώρα για εσάς! Οι τρεις καλύτερες φωτογραφίες με φαγητά εμπνευσμένα από βιβλία, με ποτά εμπνευσμένα από βιβλία και με ντυσίματα εμπνευσμένα από βιβλία αντίστοιχα, θα βραβευτούν με -τι άλλο;- βιβλία.

Ετοιμαστείτε και ελάτε όλοι, αναγνώστες, συγγραφείς, βιβλιοπωλεία, λέσχες ανάγνωσης, εκδοτικοί οίκοι, να ανταλλάξουμε συνταγές, στυλιστικές προτάσεις, να πάρουμε έμπνευση και ιδέες από βιβλία και για βιβλία και να γίνουμε όλοι μαζί κομμάτι της μεγαλύτερης διαδικτυακής βιβλιοπαρέας στην Ελλάδα!