Όταν οι εργασίες της ανακαίνισης σταματούν αργά το απόγευμα, στο χώρο του Εθνικού έρχεται ο Αρθούρος Ρεμπώ, ο ποιητής-μύθος. Η ποίησή του λάμπει μέσα από λέξεις, γίνεται μουσική που κατακλύζει τον χώρο, η ανήσυχη ζωή του δίνει φτερά στην πιο τολμηρή φαντασία.

Ηθοποιοί και μουσικοί ζωντανεύουν την χαρισματική και αντιφατική προσωπικότητα του ποιητή, που στα δεκαεννιά του χρόνια έκλεισε τους λογαριασμούς του με την ποίηση, έχοντας αλλάξει το ποιητικό τοπίο του 20ου αιώνα.

Η ταυτότητα της παράστασης: Απόδοση κειμένων-δραματολογική συνεργασία: Στρατής Πασχάλης, σκηνοθεσία-δραματουργική επεξεργασία: Έφη Θεοδώρου, μουσική: Νίκος Πλάτανος, σκηνικά-κοστούμια: Εύα Μανιδάκη.

Παίζουν: Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Σοφιάννα Θεοφάνους, Δημήτρης Μοθωναίος, Λένα Παπαληγούρα, Μαρία Παρασύρη, Γιάννος Περλέγκας, Μαρία Σαββίδου, Ναταλία Στυλιανού, Ιωάννα Τσιριγκούλη, Νίκος Χατζόπουλος

info

Αγίου Κωνσταντίου 22-24.
Eισιτήρια ταμείο του Θεάτρου Rex (Πανεπιστημίου 48, τηλ. 210.3305074) και από το Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας (Ευμολπιδών 41 Γκάζι, τηλ. 210.3455020).
Εναρξη 7 Μαϊου-Λήξη παραστάσεων 1 Ιουνίου