Την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά στην Πλατεία Συντάγματος σε ένα ξεχωριστό σκηνικό ειδικά φτιαγμένο για την βραδιά αυτή, με μελωδίες και λάμψη!

Ένα μοναδικό live party θα ξεκινήσει στις 22:00 με μουσικές και αγαπημένα τραγούδια από τον Dj Μελέτη Μόιρα, ενώ την σκυτάλη θα πάρει η μπάντα χάλκινων πνευστών Fanfare Transilvania από την Ρουμανία.

Η μπάντα συναρπάζει με τους χορευτικούς ρυθμούς και τις εξαίσιες μελωδίες, οι οποίες ξεσηκώνουν το κοινό, σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης και παρουσιάζει επί σκηνής ένα εκπληκτικό \»πανηγύρι\» που οδηγεί σε ατελείωτο ξεφάντωμα.

Στη συνέχεια στη σκηνή ανεβαίνει το συγκρότημα Drum Voice που δημιούργησε ο Πέτρος Κούρτης. Το χρώμα του ήχου των νταουλιών και οι σύγχρονες δομές των ρυθμικών θεμάτων, η κίνηση και η επιβλητική όψη των οργάνων δίνουν στο σύνολο μια μοναδικότητα. Όταν ο δυναμικός ήχος των κρουστών συναντήσει πάνω στη σκηνή την εύθραστη μελωδικότητα του βιολιού η ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί θα είναι μαγευτική.

Από το πρώτο πάρτυ του νέου χρόνου δεν θα μπορούσε να λείπει το φαντασμαγορικό show με τα λαμπερά πυροτεχνήματα που θα φωτίσουν τον αθηναϊκό ουρανό, ενώ το γλέντι συνεχίζεται μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τις μουσικές του Dj Μελέτη Μόιρα.