Ένας από τους κορυφαίους ηθοποιούς όλων των εποχών, o Τζον Μάλκοβιτς, καταφθάνει στη χώρα μας με το σαρκαστικά απολαυστικό πρότζεκτ “The Music Critic” .

Ο Τζον Μάλκοβιτς (John Malkovich), έρχεται με το “The Music Critic” που θα παρουσιαστεί στο Ηρώδειο και αργότερα στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, σε σύλληψη και δημιουργία του διάσημου βιολιστή, συνθέτη, παραγωγού και ηθοποιού Αλεξέι Ιγκούντεσμαν.

Στην παράσταση ερμηνεύονται ζωντανά αποσπάσματα από μουσικές των Μπαχ, Μότσαρτ, Μπετόβεν, Σοπέν, Μπραμς, Σούμαν, Ντεμπυσσύ, Προκόφιεφ, Ιζαιε, Καντσέλι, Πιατσόλα και του δημιουργού της παράστασης Αλεξέι Ιγκούντεσμαν. Στο εξαιρετικό μουσικό σύνολο που συνοδεύει τον Τζον Μάλκοβιτς συμμετέχει μεταξύ άλλων και ο διάσημος πιανίστας Χιούνγκ-Κι Τζου.

Τζον Μάλκοβιτς

Ο Τζον Μάλκοβιτς (John Malkovich) είναι ένας από τους ηθοποιούς που έχουν αφήσει το στίγμα τους στο διεθνές σινεμά. Έχει εμφανιστεί σε περισσότερες από 70 ταινίες τις τελευταίες τρεις δεκαετίες. Έχει στο ενεργητικό του αρκετές διακρίσεις, καθώς επίσης και υποψηφιότητες για Όσκαρ. Η φωνή του έχει ξεχωρίσει και έχει χαρακτηριστεί από τις πιο μεστές, συγκλονιστικά αφηγηματικές και απολύτως εκφραστικές.

Photo Credit: Julia Wesely

Διαβάστε επίσης:

Ο John Malkovich έρχεται στην Ελλάδα με την παράσταση “The Music Critic”
The Music Critic, με τον Τζον Μάλκοβιτς στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης