Το αστυνομικό μυθιστόρημα του Ντένις Λεχέιν, Ένα μίλι δρόμος στο σεληνόφωτο, κυκλοφορεί απο τις εκδόσεις Κέδρος.

Βοστόνη. Είναι δύσκολο να είσαι τίµιος σε έναν διεφθαρμένο κόσµο. Ο ιδιωτικός ντετέκτιβ Πάτρικ Κένζι ξέρει ότι έπραξε το σωστό όταν βρήκε την εξαφανισμένη τετράχρονη Αµάντα ΜακΚρίντι και την επέστρεψε στην ανεύθυνη μητέρα της – μολονότι θα ήταν ίσως καλύτερα αν έµενε η μικρή µε τους απαγωγείς της. ∆ώδεκα χρόνια αργότερα, ο Πάτρικ Κένζι είναι παντρεµένος µε την πρώην συνεργάτιδά του Άντζι και έχουν µία κόρη. Όταν ο Πάτρικ και η Άντζι πληροφορούνται ότι η δεκαεξάχρονη πια Αµάντα έχει εξαφανιστεί και πάλι, η συνείδησή τους τους υποχρεώνει να την αναζητήσουν για άλλη µια φορά. Η έρευνα θα τους φέρει αντιµέτωπους µε ένα επικίνδυνο κύκλωµα αδίστακτων Ρώσων εγκληµατιών µε το οποίο έχει µπλέξει η Αµάντα. Ο καθένας τους μέσα σ΄ αυτή την ιστορία θα κριθεί από τις επιλογές του, τις οποίες καθορίζουν σύνθετοι ηθικοί κώδικες.
Ο Ντένις Λεχέιν, κορυφαίος συγγραφέας της σύγχρονης αστυνοµικής λογοτεχνίας, αφηγείται µια εκρηκτική ιστορία ακεραιότητας και εκδίκησης. 

«Ο Λεχέιν δικαιούται να συµπεριλαµβάνεται ανάµεσα στους πιο ενδιαφέροντες και πιο προικισµένους Αµερικανούς συγγραφείς ανεξαρτήτως είδους ή κατηγορίας».
Washington Post

«Ένα µεγάλο ταλέντο… Όταν πρέπει να κρατήσει τους αναγνώστες ακριβώς στο σηµείο που θέλει, ο Λεχέιν επιδεικνύει θεαµατικά πώς επιτυγχάνεται αυτό».
New York Times

Ο Ντένις Λεχέιν είναι ο συγγραφέας εννέα µυθιστορηµάτων, ανάµεσα στα οποία συγκαταλέγονται τα µπεστ σέλερ Gone, Baby, Gone, Mystic River, Shutter Island και The Given Day. Έχει γράψει επίσης µία συλλογή διηγηµάτων και ένα θεατρικό έργο. Βιβλία του έχουν µεταφερθεί µε επιτυχία στον κινηµατογράφο από διάσηµους σκηνοθέτες όπως ο Κλιντ Ίστγουντ και ο Μάρτιν Σκορτσέζε. Στα ελληνικά κυκλοφορούν τα µυθιστορήµατά του Σκοτεινό ποτάµι και Το νησί των καταραµένων. Από τις εκδόσεις Κέδρος ετοιµάζεται επίσης το The Given Day.