Από τις εκδόσεις Μίνωας κυκλοφορεί το παιδικό βιβλίο Ένα ξεχωριστό δώρο της Μαριάννας Κουμαριανού σε εικονογράφηση της Πωλίνας Παπανικολάου.


Ένας κοσμογυρισμένος παππούς, μια γιαγιά με μαγικά χέρια, που μεταμορφώνουν το καθετί, μια υδρόγειος σφαίρα σημαδεμένη με πλαστελίνη και ένα μωράκι που καταφτάνει είναι ό,τι χρειαζόμαστε για μια ιστορία που ξετυλίγεται σε ένα σπίτι γεμάτο εκπλήξεις και θησαυρούς!
Πώς θα δείξει ο μικρός μας ήρωας την αγάπη του στο αδελφάκι που περιμένει;
Μπορεί να του προσφέρει κάτι ξεχωριστό και μοναδικό, ξεφεύγοντας από τα «συνηθισμένα»;


Η Μαριάννα Κουμαριανού γεννήθηκε το 1980 στο Κάρντιφ της Ουαλίας.
Σπούδασε μουσική και παιδαγωγικά.
Ως εκπαιδευτικός, αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και την υλοποίηση προγραμμάτων φιλαναγνωσίας σε δημόσια και ιδιω­τικά σχολεία και συμμετέχει ως εισηγήτρια σε σεμινάρια και ημερίδες που απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς.
Από το 2012, ως μέλος της ομάδας του «Μαγικού Κόσμου του παιδικού βιβλίου», παρουσιάζει βιβλία για παιδιά πρωτοσχολικής ηλικίας στη στήλη «Μια ιστορία θα σας πω».
Ποιήματά της δημοσιεύονται σε έντυπα και ηλεκτρονικά περιοδικά και ανθολογίες.
Επίσης, κυκλοφορούν τα βιβλία της: Η συντροφιά του λόφου (Παρρησία, 2013 – βραβείο «Λότη Πέτροβιτς-Ανδρουτσοπούλου», που απονέμεται σε πρωτοεμφανιζόμενο συγγραφέα, από τον Κύκλο του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου), θάλασσα, πες μου (Παρρησία, 2014) και Μια αλλιώτικη μέρα στη σχολή χορού (Κόκκινη Κλωστή Δεμένη, 2015).
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Μαριάννα στο: [email protected]