Η Μουσική Συνωμοσία, επιστρέφει για τρία Σαββατοκύριακα του ΜΑρτίου στην πόλη που την αγκάλιασε με ενθουσιασμό! Ο λόγος για την ταλαντούχα Νατάσσα Μποφίλιου και την εξίσου ταλαντούχα μουσική παρέα της, τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο και τον Θέμη Καραμουρατίδη, οι οποίοι υπογράφουν και την επιμέλεια του προγράμματος.

Αυτή την Άνοιξη λοιπόν, η Νατάσσα και η παρέα της, με τον αέρα μιας πανελλήνιας περιοδείας, καταλαμβάνουν τη νέα μουσική σκηνή GaiAlive στο λιμάνι και μας προσκαλούν σε ένα ανοιξιάτικο ταξίδι στα πιο κρυμμένα μας αισθήματα!

Οι εμφανίσεις δε θα είναι πολλές, μόλις 6, γι’ αυτό οργανωθείτε! Όσο για το πρόγραμμα, αυτό θα περιλαμβάνει τα ήδη γνωστά και αγαπημένα τραγούδια από τις Εκατό μικρές ανάσες, το Μέχρι το τέλος και τα Τρία Μυστικά, καθώς και νέα τραγούδια από τα Εισιτήρια Διπλά. Νέο πρόγραμμα, νέα εποχή, καινούργιο αεράκι κυριολεκτικά και μεταφορικά…

Η Νατάσσα Μποφίλιου επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και μας καλεί να ετοιμαστούμε για δροσερές ανοιξιάτικες μουσικές ανάσες!

Ενορχηστρώσεις: Θέμης Καραμουρατίδης, Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Γεράσιμος Ευαγγελάτος, Οπτικό Υλικό / Video Art: Παντελής Φραντζής.

Πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης, Τύμπανα: Φοίβος Κουντουράκης, Τσέλο: Άρης Ζέρβας, Κιθάρες: Παύλος Συνοδινός, Μπάσο: Γιώργος Μπουλντής, Πνευστά: Παναγιώτης Ράπτης.