Την Παρασκευή 30 Απριλίου και για τρεις ακόμη παραστάσεις, στις 1, 7 και 8 Μαΐου, ο αγαπημένος τραγουδοποιός θα εμφανιστεί στη μουσική σκηνή, Δίπλα στο ποτάμι. Μαζί του, η Ευτυχία Μητρίτσα την οποία γνωρίσαμε στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης το 2006 με το τραγούδι, Λίγο πριν ξημερώσει.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης συμπληρώνει φέτος 15 χρόνια δισκογραφικής πορείας. Έχοντας συνεχή και αναλλοίωτη παρουσία στα μουσικά δρώμενα στην Αθήνα αλλά και σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, επιστρέφει δυναμικά στο Δίπλα Στο Ποτάμι, μια πολύ αγαπημένη του μουσική σκηνή, έχοντας στις αποσκευές του, μία νέα δισκογραφική δουλειά, με τίτλο Ξένιος – Η Κρήτη Εντός Μου.

Ήδη, πολλά από τα καινούρια του τραγούδια παίζονται στο ραδιόφωνο, ο Ξένιος, το Δεν πίνω μονάχος στην πρώτη του εκδοχή- παρέα με τον Χρήστο Θηβαίο αλλά και τα Παλιά καλοκαίρια του Χάρη και Πάνου ενορχηστρωμένα απ’ τον Θάνο Μικρούτσικο. Ο δίσκος του Μιλτιάδη περιλαμβάνει επίσης δύο ορχηστρικά και τρία παραδοσιακά, το τραγούδι Ακροβάτης από την εποχή των Χαϊνηδων, ενώ συμμετέχουν ο Βασίλης Σκουλάς σε ένα εμβόλιμο στιγμιότυπο και ο Ψαραντώνης στον Ερωτόκριτο.

Όσο για την δισκογραφική πορεία της Ευτυχίας Μητρίτσα, Ο Μυστικός Προορισμός είναι το πρώτο της cd που περιλαμβάνει δικές της συνθέσεις (εκτός από το Σκλαβάκι της Αγάπης που τους στίχους έχει γράψει ο Ορέστης Ντάντος).