Τα βράδια της Πέμπτης θα χρωματίζουν με μουσική η Ελένη Πέτα με την συνοδεία τεσσάρων σπουδαίων μουσικών στη σκηνή του Μετρό από την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου. 

Η Ελένη Πέτα θα παρουσιάσει τη νέα της δισκογραφική δουλειά και μαζί με τους Κωνσταντίνο Κατωμέρη (πιάνο, ενορχηστρώσεις, φωνητικά) Γιώργο Μπεχλιβάνογλου (ηλεκτρική, ακουστική, κλασσική κιθάρα, φωνητικά) Μιχάλη Πορφύρης  (βιολοντσέλο, φωνητικά ) και Αλέκο Ρούπα – Κρουστά θα διασκευάσουν τραγούδια απ’ την παλαιότερη δισκογραφία της, καθώς και απ’ την Ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή.

Το καινούργιο cd της Ελένης Πέτα βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του και αναμένεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα! Το album θα περιέχει 12 μελωδικά τραγούδια, που σε παρασύρουν στην διάθεση που εκπέμπουν, στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν. Τραγούδια δυνατά που θα έρθουν για να τα αγαπήσουμε και να τα τραγουδήσουμε με την πρώτη ακρόαση. Οι συντελεστές του άλμπουμ είναι οι: Μυρτώ Κοντοβά, Ελεάνα Βραχάλη, Γιώργος Γκίνης, Μαρίνα Δημήτρουλα, Γιώργος Μπουσούνης, Θοδωρής Οικονόμου, Κίτρινα Ποδήλατα, Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, Κώστας Κατωμέρης ενώ την παραγωγή έχει κάνει ο Πάνος Μπάρλος.