Μια περιπλάνηση στους δρόμους της Αθήνας κάνει η Ελένη Κυριαζοπούλου μέσα από τα ζωγραφικά της έργα, που φιλοξενούνται στη γκαλερί …

του Black Duck, έως τις 5 Μαΐου.

Πρόκειται για μια δουλειά που κεντρικό της θέμα έχει τις βιτρίνες, και που μέσα από κάθε βιτρίνα ξετυλίγεται μια μοναδική ιστορία. «Η ιστορία αυτή βασίζεται στο παιχνίδι των αντανακλάσεων, στην ακινησία της κούκλας που μεταμορφώνεται από την κίνηση του δρόμου, έξω, κι αναμιγνύεται με αυτήν. Αλλού κυριαρχεί ο πλούτος, η φαντασία και τα χρώματα κι αλλού το άδειο, το μοναχικό και σκοτεινό που δείχνει τα σημεία των καιρών που διανύουμε. Είναι ένα θέμα που με απασχολεί χρόνια και παρόλα αυτά ανεξάντλητο», όπως σημειώνει η καλλιτέχνις.

Ελένη Κυριαζοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε γαλλική και ιταλική φιλολογία. Όμως το όνειρό της ήταν να ασχοληθεί με τη ζωγραφική. Μαθήτευσε δίπλα σε γνωστούς έλληνες ζωγράφους. Την Εύα Περσάκη και τον Γιάννη Παλαιολόγο. Έχει κάνει επτά ατομικές εκθέσεις, και έχει λάβει μέρος σε διάφορες ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.