Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και ο Κώστας Λειβαδάς θα βρεθούν μαζί στη σκηνή για δυο live στο Άβατο το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014, καθώς συμπληρώνονται και τα  15 χρόνια της συνεργασίας τους στη δισκογραφία.

Με συνοδοιπόρο τον σταθερό συνεργάτη Σπύρο Χατζηκωνσταντίνου στις κιθάρες και τις ενορχηστρώσεις, παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα τραγουδιών από το πρώτο τραγούδι που ηχογράφησαν ποτέ (ΠΙΑΣΕ ΜΕ) ως το τελευταίο που έγραψαν τη μουσική  μαζί «ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ».

Στο πρώτο μέρος όλα τα τραγούδια που έγραψε ο Κώστας, τραγούδησε η Ελένη και αγάπησε ο κόσμος (Εγώ σ΄αγάπησα εδώ, Παραμιλητό, Παιδιά των δρόμων, Είναι εντάξει μαζί μου, Θέλω ν΄αλλάξεις το εισιτήριο ενδεικτικά), τραγούδια που αγαπήθηκαν με τη φωνή του Κώστα (Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα, Το καράβι για τη Φολέγανδρο) και τραγούδια του Κώστα που αγαπήθηκαν με τις φωνές  άλλων μεγάλων ερμηνευτών (από το «Για να σε συναντήσω» ως την «Επιμονή σου» και από το «Σαν να μην πέρασε μια μέρα» ως το «Μοίρα μου έγινες»).

Στο δεύτερο μέρος μια μεγάλη βόλτα από το λαϊκό  και την παράδοση, καθώς και από άλλα σπουδαία Ελληνικά τραγούδια είτε από τη δισκογραφία της Ελένης, είτε από  τους σύγχρονους δημιουργούς.

Μαζί τους:

Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου  κιθάρες,μαντολίνο

Αργύρης Διαμαντής  κρουστά

Τάκης Σπυρόπουλος  ηχοληψία

και special guest ο Δημήτρης Λάππας  κιθάρα, τζουράς