Ο Γιώργος Πάλλης παρουσιάζει σε μια ατομική έκθεση από το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, στον τεχνοχώρο Vlassis Art Com στη Θεσσαλονίκη, τα αποτελέσματα της τελευταίας του δουλειάς στη Ζωγραφική και τη Χαρακτική.

Αυτή η παρουσίαση της δουλειάς του συμπίπτει με μια παρουσίαση – ανακοίνωση που θα πραγματοποιήσει σε Πανελλήνιο Συνέδριο Χαρακτικής, που θα πραγματοποιηθεί στην Εταιρία Μακεδονικών Σπουδών 11 με 13 Δεκεμβρίου, στο οποίο θα μιλήσει για την τεχνική του ο Καλλιτέχνης.

Πάνω σε τζαμί, ο καλλιτέχνης τοποθετεί  στόκο και με την βοήθεια σήτας, για να πετύχει  ομοιόμορφο πάχος, και ο οποίος απλώνεται σε όλη την επιφάνια  και στην συνεχεία, όταν στεγνωνει, χαράζεται σαν να ήταν  ξύλο. Μόνο που χαράζεται πιο εύκολα και γρήγορα από το ξύλο.

Ο Γιώργος Πάλλης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969, σπούδασε ζωγραφική, στο τμήμα Εικαστικών κι Εφαρμοσμένων τεχνών του Α.Π.Θ. , (Εργαστήριο  Μάκη Θεοφυλακτόπουλου). Αποφοίτησε το 1993 με βαθμό λίαν καλώς.

Από το 1996, με κατατακτήριες παρακολουθεί μαθήματα χαρακτικής, στο ίδιο τμήμα του Α.Π.Θ., στο Εργαστήριο Χαρακτικής του Ξενή Σαχίνη. Αποφοίτησε το 2005 με βαθμό άριστα. Έχει πραγματοποιήσει τέσσερεις ατομικές εκθέσεις και συμμετείχε σε αρκετές ομαδικές εκθέσεις