Την Πέμπτη 11 Ιουνίου στον εικαστικό χώρο της M art Manolioudakis, M art Space η ιστορικός τέχνης Ελένη Αθανασίου παρουσιάζει την έκθεση ζωγραφικής των Μανώλη Χάρου, Γιώργου Χαδούλη και Φάλη Λεών. Η έκθεση περιλαμβάνει ζωγραφικά έργα από την πρόσφατη ενότητα της δουλειάς τους.

Ο Μανώλης Χάρος, διανοούμενος καλλιτέχνης, αποφασισμένος, τολμηρός, ορμητικός, με ανεξάρτητη και δημιουργικά κριτική σκέψη και αναλυτικό πνεύμα, παρουσιάζει εικόνες αποσπασματικές, ονειροπόλες, διάφανες, άϋλες και μετέωρες που συνδυάζουν τον λυρισμό με μια νέα αντίληψη των χρωμάτων.

Ο Γιώργος Χαδούλης, αισθησιακός και συνάμα πνευματώδης, αθεράπευτος νοσταλγός αλλά και πραγματιστής παρουσιάζει τοπία, νεκρές φύσεις, στιγμιαίες σκηνές παιδιών που κολυμπούν, καθώς και πορτραίτα της οικογένειας και στενών του φίλων.

Και ο Φάλης Λεών, ανήσυχος και ευρηματικός, προσεγγίζει την ψυχή και την πνοή του αστικού τοπίου. Αποφεύγει τις γλαφυρές ή ρομαντικές διατυπώσεις, αιχμαλωτίζει την καθημερινότητα στις πραγματικές της διαστάσεις και την εμπλουτίζει με καυστικά κοινωνικοπολιτικά σχόλια.