Η γκαλερί Artis Causa στη Θεσσαλονίκη παρουσιάζει με την έκθεση ΚΟΥΚΟΥ την καινούργια δουλειά του Κωνσταντίνου Πάτσιου και του Μπάμπη Παπαγιάννη από τις 15 Οκτωβρίου έως τις 30 Νοεμβρίου σε επιμέλεια της Μαρίας Κενανίδου.

Τα έργα τους, οχήματα διάδοσης μιας τρυφερά ανατρεπτικής και παιγνιώδους  διάθεσης, επίτοιχα, γλυπτικά αντικείμενα και κατασκευές, με την βοήθεια συνειρμικών στοιχείων στους τίτλους των έργων, αποκωδικοποιούν με χιούμορ. οικειότητα και αποκαλυπτική διάθεση τα εννοιολογικά και ιδεολογικά σχήματα, λειτουργούν άρτια ως επεξηγηματικοί υπαινιγμοί, ενισχύοντας τον καυστικό, περιπαικτικό σχολιασμό, και ένα βουβό ειρωνικό γέλιο.

Στις συνθέσεις αυτές, χρησιμοποιούν ανορθόδοξα υλικά συνεργώντας έτσι, στην κατάργηση της καθιερωμένης μορφολογικής τους οντότητας γνέφοντας με το χαρακτηριστικό πολυσήμαντο επιφώνημα αφύπνισης ΚΟΥΚΟΥ!

Αρνούμενοι συμβατότητες, προλήψεις, προκατασκευασμένα ιδεολογικά στερεότυπα, και σχήματα, προσδίδουν συμβολικό περιεχόμενο, εμποτισμένο με σπέρμα αμφισημίας υπονομεύουν καυτηριάζουν με μία προσωπική ανατρεπτική εκδοχή, το απονευρωμένο, εθιστικό σύγχρονο life style και ο,τιδήποτε μπορεί να απειλήσει τα σύνορα της ανεξαρτησίας τους.