Μια έκθεση του Κωστή Γεωργίου και ένα μικρό μουσικό φεστιβάλ την
τελευταία βδομάδα του Αυγούστου, φέρνουν τον αέρα του πολιτισμού στο
όμορφο Κρεμμύδι της Κεφαλονιάς. Συγκεκριμένα στις 23 Αυγούστου  εγκαινιάζεται στον εκθεσιακό χώρο του Φώτη και της Μέλπης Κρεμμύδα στο Κρεμμύδι Κεφαλονιάς, η ατομική έκθεση του Κωστή Γεωργίου.

Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης παρουσιάζει έργα της νέας του δουλειάς  στην καθιερωμένη ετήσια εικαστική διοργάνωση στο συγκεκριμένο χώρο, παίρνοντας τη σκυτάλη από τους Ηλία Δελόγλου, Μανώλη Χάρο και Παύλο Σάμιο, οι οποίοι προηγήθηκαν τα τρία τελευταία χρόνια.

Η έκθεση του Κωστή Γεωργίου πλαισιώνεται από παράλληλες μουσικές εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν στον εκθεσιακό χώρο του Φώτη και της Μέλπης Κρεμμύδα, στο Βοτανόκηπο του Ιδρύματος Φωκά Κοσμετάτου, το οποίο διοργανώνει την εκδήλωση, στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς, αλλά και στο σπήλαιο Δραγκαράτη σε διοργάνωση του Δήμου Σάμης, με την συμμετοχή της Ορχήστρας των Χρωμάτων υπό την  διεύθυνση του Μίλτου Λογιάδη με σολίστ τη Σαβίνα Γιαννάτου και το Βασίλη Γισδάκη. 

Η έκθεση του Κωστή Γεωργίου στο Κρεμμύδι Κεφαλονιάς θα διαρκέσει ως τις 30 Αυγούστου και θα πλαισιώνεται από ενδιαφέρουσες μουσικές εκδηλώσεις, οι οποίες πραγματοποιούνται για πρώτη φορά παράλληλα με την έκθεση.
 
Στις 24 Αυγούστου στον εκθεσιακό χώρο του Φώτη και της Μέλπης Κρεμμύδα στο Κρεμμύδι Κεφαλονιάς, δίνουν κονσέρτο ο σολίστ των κρουστών Δημήτρης Δεσύλλας και η φλαουτίστα Μαριλένα Δωρή, οι οποίοι είναι μουσικοί της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών και της Ορχήστρας των Χρωμάτων αντίστοιχα.

Στις 25 Αυγούστου στο Αργοστόλι το Ιδρύμα Φωκά Κοσμετάτου Κεφαλονιάς, διοργανώνει στο Βοτανόκηπο του συναυλία του συνόλου της Ορχήστρας των Χρωμάτων, υπό τη διεύθυνση του Μίλτου Λογιάδη, με τη συμμετοχή της Σαβίνας Γιαννάτου και του Βασίλη Γισδάκη, οι οποίοι θα ερμηνεύσουν τραγούδια από τη Ρωμαϊκή Αγορά του Μάνου Χατζιδάκι.

Την επόμενη ημέρα 26 Αυγούστου η συναυλία θα επαναληφθεί στο μαγευτικό χώρο της μεγάλης αίθουσας του σπηλαίου Δρογκαράτη στη Σάμη, σε διοργάνωση του Δήμου Σάμης. Η 900 τ.μ. λεγόμενη Σάλα της Αποθέωσης εντός του σπηλαίου, έχει εξαιρετική ακουστική.