Η έκθεση του καταξιωμένου καλλιτέχνη και ένα μικρό μουσικό φεστιβάλ την τελευταία βδομάδα του Αυγούστου, φέρνουν τον αέρα του πολιτισμού στο όμορφο Κρεμμύδι της Κεφαλονιάς.
Στις 23 Αυγούστου  εγκαινιάζεται στον εκθεσιακό χώρο του Φώτη και της Μέλπης Κρεμμύδα, η ατομική έκθεση του Κωστή Γεωργίου. Θα παρουσιαστούν έργα της νέας του δουλειάς  στην καθιερωμένη πλέον ετήσια εικαστική διοργάνωση στο συγκεκριμένο χώρο, παίρνοντας τη σκυτάλη από τους Ηλία Δελόγλου (Μακρή), Μανώλη Χάρο και Παύλο Σάμιο, οι οποίοι προηγήθηκαν τα τρία τελευταία χρόνια.

Περιλαμβάνει έργα που δημιούργησε τον τελευταίο χρόνο. Έντονοι χρωματισμοί, φιγούρες άλλοτε οικείες και άλλοτε επίτηδες γκροτέσκες και αλληγορικές μέσα από μια εντελώς προσωπική, σουρεαλιστική διάθεση.Η έκθεση του Κωστή Γεωργίου στο Κρεμμύδι Κεφαλονιάς θα διαρκέσει ως τις 30 Αυγούστου. 

Η έκθεση του Κωστή Γεωργίου πλαισιώνεται από παράλληλες μουσικές εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν στον εκθεσιακό χώρο του Φώτη και της Μέλπης Κρεμμύδα, στο Βοτανόκηπο του Ιδρύματος Φωκά Κοσμετάτου, το οποίο διοργανώνει την εκδήλωση, στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς, αλλά και στο σπήλαιο Δραγκαράτη σε διοργάνωση του Δήμου Σάμης.

Συγκεκριμένα στις 24 Αυγούστου στον εκθεσιακό χώρο του Φώτη και της Μέλπης Κρεμμύδα στο Κρεμμύδι Κεφαλονιάς, δίνουν κονσέρτο ο σολίστ των κρουστών Δημήτρης Δεσύλλας και η φλαουτίστα Μαριλένα Δωρή, οι οποίοι είναι μουσικοί της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών και της Ορχήστρας των Χρωμάτων αντίστοιχα.
 
Στις 25 Αυγούστου στο Αργοστόλι το Ιδρύμα Φωκά Κοσμετάτου Κεφαλονιάς, διοργανώνει στο Βοτανόκηπο του συναυλία του συνόλου της Ορχήστρας των Χρωμάτων, υπό τη διεύθυνση του Μίλτου Λογιάδη, με τη συμμετοχή της Σαβίνας Γιαννάτου και του Βασίλη Γισδάκη, οι οποίοι θα ερμηνεύσουν τραγούδια από τη Ρωμαϊκή Αγορά του Μάνου Χατζιδάκι.

Την επόμενη ημέρα 26 Αυγούστου η συναυλία θα επαναληφθεί στο μαγευτικό χώρο της μεγάλης αίθουσας του σπηλαίου Δρογκαράτη στη Σάμη, σε διοργάνωση του Δήμου Σάμης. Η 900 τ.μ. λεγόμενη Σάλα της Αποθέωσης εντός του σπηλαίου, έχει εξαιρετική ακουστική.