Έργα με ολοφάνερη την έμφαση στη λεπτομέρεια και με ιδιαίτερη ευαισθησία, αποτυπώνουν την αγάπη των καλλιτέχνιδων για την πολύπλοκη κι όμως ουσιαστική σχεδίαση καθώς και για το έντονο χρώμα, που υποδηλώνουν μια εσωτερική αναζήτηση, η οποία καλεί και το κοινό με τη σειρά του να προσδώσει το δικό του νόημα σε κάθε σύνθεση.

Λίγα λόγια για την Ελένη Τσοτσορού

Η Ελένη Τσοτσορού γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966. Μετά την αποφοίτησή της από το Αρσάκειο Εκάλης σπούδασε Φυσική στο Παν/μιο Αθηνών κι έκανε Μεταπτυχιακές σπουδές Ακτινοφυσικής στο University College London (UCL). Εργάστηκε σαν ειδικευόμενη Ακτινοφυσικός στο αντικαρκινικό νοσοκομείο Άγιος Σάββας και κατόπιν αποφάσισε να σπουδάσει ζωγραφική, διότι η Τέχνη είναι κάτι που έρχεται και σε βρίσκει, με ό,τι άλλο κι εάν ασχολείσαι! Εισήχθη με εξετάσεις στην Ανώτατη  Σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών, απ’ όπου αποφοίτησε με Άριστα το 2000. Έχει μέχρι στιγμής  πραγματοποιήσει 8 ατομικές  και έχει λάβει μέρος σε πάνω από 30 ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό κι έργα της υπάρχουν σε δημόσιες, εταιρικές κι ιδιωτικές συλλογές.Από το 2003 διδάσκει τα μαθήματα των καλλιτεχνικών στα Αρσάκεια σχολεία Ψυχικού.Έχει μια κόρη και ζει κι εργάζεται στην Αθήνα.

Λίγα λόγια για την Τόνια Πάστρα

Η Τόνια Πάστρα γεννήθηκε το 1971 στην Αθήνα. Σπούδασε χορό στο Laban Center of Dance στο Λονδίνο.Είναι αυτοδίδακτη στη ζωγραφική, μέσα από την οποία βρίσκει έναν τρόπο έκφρασης, αυτοσυγκέντρωσης κι αυτοπροσδιορισμού. Στη δουλειά της είναι φανερή η αγάπη της στη λεπτομέρεια, στις λεπτές γραμμές, στην επανάληψη μοτίβων και στα έργα μικρών διαστάσεων.Έκανε την πρώτη της ατομική έκθεση, με τίτλο “Θάλασσα μετά”, το 2011, στο Krinos Suites Hotel, στην Άνδρο κι ακολούθησαν  η δεύτερη ατομική με τίτλο ” Λεπτομέρειες” στο βιβλιοπωλείο “Έαρ” στην Άνοιξη Αττικής το 2016 και η τρίτη με τίτλο “Ζωγραφικοί Αυτοσχεδιασμοί” την ίδια χρονιά στο “Κινητήρας Στούντιο”, στην Αθήνα.Έχει πάρει μέρος σε δύο ομαδικές εκθέσεις με μικρά έργα ζωγραφικής τον Δεκέμβριο του 2015 και 2016 αντίστοιχα.