Η Γκαλερί Κυπριακή Γωνιά συμπληρώνει φέτος είκοσι χρόνια παρουσίας στο χώρο της τέχνης (1993 – 2013) και με αυτή την ευκαιρία διοργανώνει ομαδική έκθεση Ζωγραφικής , Γλυπτικής, Κεραμικής, Χαρακτικής και Φωτογραφίας με έργα 70 Κυπρίων και Ξένων Καλλιτεχνών. Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λάρνακας τα δε εγκαίνια θα τελέσει ο Αντιδήμαρχος Κος Πέτρος Χριστοδούλου την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013, στις 19.30.

 

Όλα τα έργα είναι μικρών διαστάσεων και αξίας μεχρι €200. Το ήμισυ των εσόδων θα διατεθεί στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λάρνακας.

 

Από τη δημιουργία της η γκαλερί έχει φιλοξενήσει 320 καλλιτέχνες διοργανώνοντας 400 περίπου ατομικές και ομαδικές εκθέσεις. Ευχαριστούμε όλους τους δημιουργούς που με τις εκθέσεις τους στη γκαλερί συνέβαλαν στο να γίνει γνωστή στο φιλοτεχνο κοινό τόσο της Κύπρου όσο και του εξωτερικού. Ευχαριστούμε όλους όσοι μας στήριξαν με την αγάπη και την επμιστοσύνη τους

 

Όραμα μας ήτο να γίνει η Γκαλερί ο συνδετικός κρίκος μεταξύ του δημιουργού και του φιλότεχνου κοινού και να φέρει την τέχνη κοντά στο πολίτη, στο σπίτι στο γραφείο, όχι μόνο στην Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό και πράγματι το πετύχαμε σε κάποιο βαθμό αφού από το 1994 δημιουργήσαμε την δική μας ιστοσελία και όλα τα έργα των εκθέσων με πλήρη περιγραφή και τα στοιχεία του καλλιτέχνη προβάλλονται σ’αυτή Από το 2005 επισκεφθηκαν την ιστοσελίδα 159.177 άτομα και επλοηγήθηκαν σ’αυτήν σε 450.297 υποσελίδες. Ευχαριστούμε τα Μ.Μ.Ε. που επρόβαλαν και προβάλλουν το έργο της Γκαλερί.