Τα πολυμελή Εργαστήρια Τέχνης του Δήμου Ηλιούπολης εντυπωσιάζουν κάθε χρόνο με την ποιότητα του έργου τους και το μεράκι και την αγάπη για την τέχνη, ως πραγματικοί ερασιτέχνες. Το αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους αποτυπώνεται στην ετήσια έκθεση των έργων τους.

Ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.) – Γρηγόρης Γρηγορίου» σας καλεί να παρευρεθείτε στην ετήσια Έκθεση των εικαστικών εργαστηρίων του.

Έκθεση Αγιογραφίας και Βιτρό

Τετάρτη 8 Ιουνίου – Κυριακή 12 Ιουνίου, στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης

Ωράριο λειτουργίας: 6.30 – 10 μ.μ.

Υπεύθυνη τμήματος:

Μπίλλια – Γιαννοπούλου Αδαμαντία

Στα εγκαίνια της Έκθεσης Αγιογραφίας, την Τετάρτη 8 Ιουνίου, στις 6.30 μ.μ., θα προβληθεί  η ταινία  της Μυρτώς Παράσχη «Η επανάσταση της σιωπής», η οποία αναφέρεται στους ανθρώπους που αναζήτησαν το θεό στη σιωπή, ακολουθώντας τρόπους άσκησης μέσα σε κελιά και μοναστήρια, ξεπερνώντας το μέτρο της ανθρώπινης ζώης. Η σκηνοθέτης, με αφορμή την προβολή, θα προβεί σε ανοιχτό διάλογο με το κοινό.

Έκθεση Παιδικής Ζωγραφικής

Τετάρτη 15 Ιουνίου – Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη

Ωράριο: καθημερινά, τις ώρες λειτουργίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης

Υπεύθυνη τμήματος:

Χριστοπούλου Θεανώ   

Έκθεση Ζωγραφικής Ενηλίκων

Τετάρτη 29 Ιουνίου – Κυριακή 3 Ιουλίου, στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης

Ωράριο λειτουργίας: 7.30 -11 μ.μ

Υπεύθυνες τμήματος:

Δουζενάκη Μαρκέλλα

Πόρποδα Ολίβια

Τα  εγκαίνια της  Έκθεσης Εικαστικών θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 29 Ιουνίου και ώρα 9 μ.μ., με ένα μουσικό αφιέρωμα στα «Τραγούδια του κόσμου, με τη Δάφνη Πανουργιά στο τραγούδι και το  Γιώργο Καλκάνη στο πιάνο, που θα περιλαμβάνει τραγούδια από τη νότια –  μεσογειακή κυρίως – Ευρώπη αλλά και από την Ελλάδα.