Εξ’ Αποστάσεως είναι ο τίτλος του νέου πολυσυγγραφικού μυθιστορήματος που υπογράφουν 17 νέοι συγγραφείς, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Το βιβλίο εκδόθηκε από τον εκδοτικό οίκο iwritre. Οι συγγραφείς είναι απόφοιτοι του Εργαστηρίου Δημιουργικής Γραφής «Tabula Rasa».

Το βιβλίο, μέχρι την ολοκλήρωσή του ταξίδεψε σε διάφορα μέρη της Ελλάδας όπως Δράμα, Κρήτη, Θεσσαλονίκη και Πρέβεζα, σε μια συνεργασία των σπουδαστών που φοιτούσαν στην Αθήνα με τους σπουδαστές που παρακολουθούσαν τα μαθήματα εξ αποστάσεως.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Παραμονή Χριστουγέννων. Ένας πυροβολισμός χαλάει την γιορτινή ατμόσφαιρα και ενώνει τις ζωές επτά ανθρώπων, άγνωστων μεταξύ τους. Μία σφαίρα. Δύο δολοφονίες. Μία απαγωγή και ένας νεκρός σκύλος που μπαίνει σε έναν τάφο που δεν προορίζεται γι αυτόν. Και η περιπέτεια ξεκινά. Επτά άνθρωποι θα βρεθούν αντιμέτωποι με την μοίρα τους αλλά και με τα όνειρά τους. Θύτες και θύματα της ζωής προσπαθούν να ξεφύγουν από το πεπρωμένο αλλά και από τα δίχτυα της αστυνομίας. Ανάμεσά τους γεννιούνται συναισθήματα, μίση, υποψίες και πάθη. Τα όνειρά τους γιγαντώνονται και οι επιθυμίες τους γίνονται ακατανίκητες. Η νέα ζωή είναι πρόκληση αλλά η παλιά τροχοπέδη. Θα μπορέσουν να αλλάξουν τη μοίρα τους; Είναι δυνατόν να νικήσουν το παρελθόν;

ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ

Μαρία Βανιώτη, Αργύρης Γιαμάλογλου, Σταυρούλα Δάμπαλη, Πάρης Κλαρνέτατζης, Τζένη Κουμπή, Μάγδα Κουτσούκου, Αντρέας Κριτσιμάς, Βίλλυ Κωτούλα, Ελίνα Λαγουδάκη, Γιούλη Μακρή, Κωνσταντίνος Παλίλης, Σταυριανή Σιδέρη, Λητώ Συμβουλίδου, Χαρά Σωτηροπούλου, Θάλεια Τζήμκα, Χρήστος Χαρακόπουλος, Λυδία Ψαραδέλλη

Σχετικά με το εργαστήρι δημιουργικής γραφής «Tabula Rasa»

Το εργαστήρι δημιουργικής γραφής «Tabula Rasa» ιδρύθηκε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό στο χώρο της συγγραφής τηλεοπτικών, κινηματογραφικών, θεατρικών και λογοτεχνικών κειμένων.

Στο Εργαστήρι θα μάθεις τα μυστικά που θα σε οδηγήσουν στην ολοκλήρωση του έργου σου. Μπορείς να κάνεις πράξη την ιδέα σου! Αρκεί να πιστέψεις στον εαυτό σου, χωρίς να κρύβεις τις ευαισθησίες σου. Στην τέχνη η ευαισθησία είναι αρετή.

Με τη σωστή καθοδήγηση θα βελτιώσεις την προφορική αλλά κυρίως τη γραπτή σου έκφραση, ανακαλύπτοντας το πάθος, τη δύναμη και τη φαντασία που σίγουρα διαθέτεις.