Ωρίωνες επιστρέφουν! Οι Ωρίωνες, θα εμφανιστούν στις 21 Οκτωβρίου, στο Γυάλινο – Up Stage, για να προτείνουν στο κοινό τους ιστορικούς Ωρίωνες αλλά με ένδυμα σημερινό, φρέσκο κι ανεξάντλητα δημιουργικό, εμπνευσμένο, με όραμα και συνέχεια.

Σ’ αυτή τη μοναδική μουσική βραδιά, οι Ωρίωνες θα παρουσιάσουν το νέο τους τραγούδι ‘Έκλειψη μαγική’, από το οποίο πήρε και το όνομά της η μουσική παράσταση και που θα αποτελέσει τη βάση του νέου τους cd. Εκτός όμως από τα τραγούδια των Ωριώνων θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε και μια επιλογή από αγαπημένα τραγούδια της διεθνούς Rock σκηνής.

Μια πραγματικά μαγική συνεργασία δύο γενεών: η πείρα και η βαθειά επιρροή των παλιών μελών στο κλασσικό ροκ, γίνεται ένα με τη νεανικότητα, τις φρέσκες ιδέες και τις σύγχρονες επιρροές των νέων.

Κουβαλώντας τη δική τους ιστορία, κόντρα στη μίζερη ατμόσφαιρα του τόπου, τολμούν να
ονειρεύονται και να συνεχίζουν αυτό που η δική τους αγωνία απαιτεί να εκφράσει και να προτείνει, παρασέρνοντας όποιον έχει την ίδια ανάγκη για να προσωποποιήσει ερωτικά, πολιτικά, απλά και ανθρώπινα – ίσως και αιρετικά πολλές φορές- την σχέση του με την κοινωνία και τον άνθρωπο.

Μαζί με τους Ωρίωνες θα συμπράξουν, ως γκεστ, οι: Σοφία Αρβανίτη, Γιάννης Σκουλάς, Δημήτρης Λιόλιος και Δημήτρης Ζαφειρέλης.
 
Συμμετέχει: Νικολέτα Παπουτσή
 
Οι Ωρίωνες είναι:
 
Βασίλης Αβραμίδης: τραγούδι – ρυθμική κιθάρα
Τάσος Αβραμίδης: Lead guitar –τραγούδι
Σάκης Αβραμίδης: ντραμς – τραγούδι
Αντώνης Βλάσσης: ντραμς- κρουστά
Τζίνα Αβραμίδου: τραγούδι
Θωμάς Καρίνος: μπάσσο – τραγούδι
Εμμανουέλα Φωτάκη: πλήκτρα – τραγούδι