Οι εκδόσεις Γαβριηλίδης στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Ποιήματα και εγκλήματα», παρουσιάζουν το πρόγραμμα που θα φιλοξενήσουν από τις 3 Απριλίου 2014 έως Τετάρτη 9 Απριλίου.

 

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014, 8:30 μμ

Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής “Λέξεις” της Antonia Pozzi από την ποιήτρια και μεταφράστρια του βιβλίου Άννα Γρίβα και την ποιήτρια Λένα Καλλέργη. Είσοδος ελεύθερη.

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014, 8:30 μμ

Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής “Αναμνέζα” του Διονύση Μαρίνου από τον συγγραφέα Χρήστο Αγγελάκο, τη συγγραφέα Στέργια Κάββαλου και τη δημοσιογράφο και συγγραφέα Ελένη Γκίκα. Διαβάζει ο ηθοποιός Τσιμάρας Τζανάτος.

Δευτέρα 7 Απριλίου,8:00 μμ

Παρουσίαση του βιβλίου του Λευτέρη Ξανθόπουλου “Οι 4 εποχές του Νίκου Κούνδουρου”

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι σκηνοθέτες: Νίκος Κούνδουρος, Λάκης Παπαστάθης και Λευτέρης Ξανθόπουλος. Με αφορμή την παρουσίαση θα προβληθεί το Παρασκήνιο του Λάκη Παπαστάθη με τίτλο “Ο Δράκος του Νίκου Κούνδουρου”. Το Παρασκήνιο συναντά τον Νίκο Κούνδουρο που αναλύει την εποχή του «Δράκου», θυμάται την συνεργασία με τον Ιάκωβο Καμπανέλλη και τον Ντίνο Ηλιόπουλο καθώς και την περιπέτεια του γυρίσματος που κράτησε περίπου 2 χρόνια.

 

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014, 10:30 μμ

Μουσικές συναντήσεις με τον Νίκο Τατασόπουλο

Ο κορυφαίος σολίστας του μπουζουκιού συναντά την Ανθούλα Μίχου, τραγούδι

τον Σωτήρη Παπατραγιάννη, μπαγλαμαδάκι, φωνή και τον Βασίλη Σκούτα, κιθάρα, φωνή.

 

Τρίτη 8 Απριλίου στις 8:30 μμ

Η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της Λένας Σαμαρά «Όρια»,

Από τον Θάνο Μικρούτσικο. Διαβάζει η ηθοποιός Παναγιώτα Βλαντή

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014, 7:00 μμ (φιλοξενούμενη εκδήλωση)

Οι εκδόσεις Κονιδάρη σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Ογιά Μπαιντάρ “Ξυλόκερκος πόρτα” στο art bar Poems ‘n Crimes. Στην παρουσίαση θα συμμετάσχει ο πολιτικός επιστήμων Δρ. Ηρακλής Μήλλας και ο κοινωνικός ανθρωπολόγος Δημήτρης Ουλής. Συντονίζει ο δημοσιογράφος Νίκος Κουρμουλής. Είσοδος ελεύθερη.