Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και τον Μάιο στον πολυχώρο Floral Books & Coffee στην πλατεία Εξαρχείων που περιλαμβάνει παρουσιάσεις βιβλίων, συζητήσεις με συγγραφείς, σεμινάρια αλλά και… party!

Συγκεκριμένα, οι εκδηλώσεις του Μαΐου θα ξεκινήσουν το Σάββατο 8/5 με την παρουσίαση του βιβλίου Οι απαγορεύσεις… ως μέσον ελέγχου σκέψης και καθοδήγησης μαζών, του Δημήτρη Μισιρλή (εκδόσεις Δρόμων). Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο δημοσιογράφος Χρήστος Χαλαζιάς και ο  συγγραφέας – δημοσιογράφος Γρηγόρης Χαλιακόπουλος. Ο συγγραφέας του βιβλίου θα διαβάσει αποσπάσματα, θα συνομιλήσει με τους αναγνώστες και θα υπογράψει βιβλία του. Ώρα: 7.30 μ.μ.

Τη Δευτέρα 10/5, σειρά έχει η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Δημήτρη Γλυφού Λίγο πάγο ακόμα (εκδόσεις Ιωλκός). Το βιβλίο θα παρουσιάσουν ο Δημήτρης Καραμβάλης (λογοτέχνης – κριτικός) και ο Κωνσταντίνος Ι. Κορίδης (υπεύθυνος εκδόσεων Ιωλκός). Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει indie/alternative μουσικό πρόγραμμα απ\’ τον dj Niko D, ώρα: 8.30 μ.μ

Την Τρίτη 11/5 θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με τον συγγραφέα του μυθιστορήματος Έρωτας Δαίμονας (Εμπειρία Εκδοτική), Δημοσθένη Δαββέτα. Θα ακολουθήσει συζήτηση και με το συγγραφέα Κώστα Κατσουλάρη. Ώρα: 8 μ.μ.

Επίσης να υπενθυμίσουμε πως στο Floral θα βρείτε εισιτήρια για τις συναυλίες του RODEO LIVE CLUB