Από την Παρασκευή 2 μέχρι την Πέμπτη 15 Ιουλίου, ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος

Σορωνής Ρόδου \»Το Αμπερνάλλι\» θέλοντας να δημιουργήσει εκδηλώσεις για να θυμηθούν και να ψυχαγωγηθούν οι μεγαλύτεροι, να γνωρίσουν τα έθιμά και να γεμίσουν τις ελεύθερες ώρες τους οι μικρότεροι και οι νέοι, διοργανώνει ποικίλες πολιτιστικές δράσεις:

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Παρασκευή 02 Ιουλίου, στις 21:00, στην Κρεμαστή: συμμετοχή της Χορευτικής Ομάδας του Συλλόγου στο Φεστιβάλ παραδοσιακών Χορών.

Κυριακή 04 Ιουλίου, στις 21:00, στο θέατρο Τάφρου \»Μελίνα Μερκούρη\»: συμμετοχή της Χορευτικής Ομάδας του Συλλόγου στο Φεστιβάλ Σούστας.

Τρίτη, 06 Ιουλίου, στις 19:00, στη Στέγη του Συλλόγου: συζήτηση με θέμα: \»Μνήμη, λειτουργία και Διαταραχές\», σε συνεργασία με την εταιρεία Πανάκεια (επιστημονικός υπεύθυνος: ψυχίατρος, Δρ. Πλατής Αναστάσιος) και το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του δήμου Καμείρου.

Πέμπτη 08 Ιουλίου, στις 21:00, στη πλατεία Δημαρχείου Καμείρου: θερινό σινεμά! Από τον παλιό καλό ελληνικό κινηματογράφο!

Κυριακή 11 Ιουλίου, από τις 17:00, Λαογραφικό Σπίτι Σορωνής: φτιάχνουμε μελεκούνια όπως ορίζει το έθιμο του γάμου για τις ανάγκες της Χορευτικής Ομάδας.

Πέμπτη 15 Ιουλίου, από τις 19:00, στη Στέγη του Συλλόγου: παίζουμε επιτραπέζια παιχνίδα, μουσική, τραγουδάμε καραόκε. (Όποιος θέλει μπορεί να φέρει τα δικά του παιχνίδια και μουσικά όργανα).

και φυσικά από τις 20 Ιουλίου, οι πολιτιστικές εκδηλώσεις μεταφέρονται στο Άλσος του Αγίου Σουλά.