Τo Beverley Café Bistrot παρουσιάζει το πρωινό της Δευτέρας 9 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 11.00 -13.00 στα πλαίσια του Κύκλου Διαλέξεων: “Αποτελεσματική επικοινωνία στην οικογένεια”, την 3η Διάλεξη του Νίκου Πολυχρονάκη, (Certified Parent Effectiveness Trainer, Σύμβουλο PCA), με τίτλο «Πειθαρχία χωρίς τιμωρία».

Στην συνάντηση θα μιλήσουμε για τις παραδοσιακές μεθόδους τιμωρίας και δωροδοκίας και τους κινδύνους που εγκυμονούν. Θα γνωρίσουμε εναλλακτικούς τρόπους επίλυσης προβλημάτων και συγκρούσεων με τα παιδιά μας, να αντιμετωπίζουμε το θυμό και να τα ενθαρρύνουμε με τρόπο εποικοδομητικό. Στόχος μας είναι να ενισχύουμε τη σχέση μας μαζί τους και να διακρίνουμε τη μοναδικότητα του κάθε παιδιού.

Εκδηλώσεις για παιδιά

Κύκλος Εκδηλώσεων «Στο πατάρι του Beverley»

«O παιδικός κόσμος του Beverley»
Κάθε Τετάρτη 17.30 -19.30

Στο πλαίσιο του κύκλου εκδηλώσεων για παιδιά, το Beverley οργανώνει στο πατάρι του, από τα μέσα Σεπτέμβρη 2017, μια σειρά παρουσιάσεων παιδικών βιβλίων και μουσικοθεατρικών δραστηριοτήτων για τους μικρούς φίλους.

Την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017, ώρα 17.30 οι Εκδόσεις Μίνωας και η συγγραφέας Κέλλυ Αλχανάτη – Παπούλη θα παρουσιάσει το παιδικό βιβλίο «Το παρεάκι των λουλουδιών».

Φίλες αχώριστες και αγαπημένες είναι η Μαργαρίτα, η Ορτανσία και η Παπαρούνα. Μέχρι που ένα νέο μέλος μπαίνει στην παρέα και την κάνει άνω κάτω! Το Άφυλλο Τριαντάφυλλο συμπεριφέρεται άσχημα στα τρία κορίτσια με μόνο σκοπό να τις χωρίσει! Μπορεί η πραγματική φιλία να νικήσει;

Συγγραφέας: Κέλλυ Αλχανάτη-Παπούλη
Εικονογράφηση: Χρύσα Σπυρίδωνος

«Το παρεάκι των λουλουδιών» θα παρουσιαστεί από τη συγγραφέα Κέλλυ Αλχανάτη-Παπούλη ενώ τα παιδιά θα φτιάξουν πολύχρωμα ζαχαρένια λουλούδια με τη βοήθεια της pastry chef του Beverley.