Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Οι εκδόσεις Μεταίχμιο σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου εφηβικού μυθιστορήματος του Κωνσταντίνου Πατσαρού Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΦΩΤΙΑ την Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017, στις 8 μ.μ., στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η ιστορικός-εκπαιδευτικός Κατιάννα Μίχα και ο δημιουργός κόμικ Γιώργος Γούσης.
Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσουν μαθητές Γυμνασίου.

∗∗∗

Το βιβλιοπωλείο ΑΛ-ΠΑ BOOKS και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της Μαίρης Κόντζογλου ΟΙ ΜΑΓΕΜΕΝΕΣ την Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017, στις 8 μ.μ., στον χώρο του βιβλιοπωλείου (11ης Νοεμβρίου 49), στην Καστοριά.

Η Μαίρη Κόντζογλου θα μιλήσει για το νέο της βιβλίο, θα απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα.

∗∗∗

Το βιβλιοπωλείο ΕΠΙΚΕΝΤΡΟΝ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν σε μια βραδιά αφιερωμένη στον συγγραφέα ΒΑΣΙΛΗ ΑΛΕΞΑΚΗ την Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017, στις 7:30 μ.μ., στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Αγίων Αναργύρων 5, Άγιοι Ανάργυροι).

Ο Βασίλης Αλεξάκης συζητά με τους αναγνώστες για το τελευταίο του μυθιστόρημα Το κλαρινέτο, το συγγραφικό του εργαστήρι και τις επιρροές του.
Μια συζήτηση για την έμπνευση, την τέχνη της γραφής, τη λογοτεχνία.

∗∗∗

Το βιβλιοπωλείο ΚΑΛΤΣΑΣ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της Μαίρης Κόντζογλου ΟΙ ΜΑΓΕΜΕΝΕΣ την Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017, στις 8 μ.μ., στον κήπο του «Κλίμαξ» (Ηφαίστου 2), στη Λάρισα.

Η Μαίρη Κόντζογλου θα μιλήσει για το νέο της βιβλίο, θα απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα.

∗∗∗

Τα PUBLIC και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της Μαίρης Κόντζογλου ΟΙ ΜΑΓΕΜΕΝΕΣ την Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017, στις 7 μ.μ., στο Public Βόλου (Ογλ 28 & Ι. Κονταράτου 9).

Με αφορμή το βιβλίο,η δημοσιογράφος Ροσσάνα Πώποτα συζητά με τη συγγραφέα.
Η Μαίρη Κόντζογλου θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου.