Επιτέλους, η Alison Mosshart και ο Jamie Hince έρχονται στην Ελλάδα! Ένα από τα ανεκπλήρωτα όνειρα του εγχώριου indie και rock κοινού, γίνεται πραγματικότητα.

“Doing It To Death”, “Future Starts Slow”, “U R A Fever”, “Heart Of A Dog”, “The Last Goodbye”, “Siberian Nights”, “Black Balloon”, “Last Day of Magic”, “Cheap and Cheerful” είναι μόνο λίγα από τα εξαιρετικά τραγούδια από τη δισκογραφία τους που έχουν καταφέρει να γίνουν επιτυχίες, με εκατομμύρια views και συμμετοχές σε soundtrack πολλών γνωστών τηλεοπτικών σειρών (Peaky Blinders, Grey’s Anatomy, True Blood, The Good Wife, Misfits, Gossip Girl, Entourage, House, Criminal Minds, κλπ) και ταινιών (Children of Men, Push, Friday the 13th, κλπ).

Από το 2003, όταν κυκλοφόρησε το ντεμπούτο τους “Keep On Your Mean Side” και προκάλεσε τις αναμενόμενες συγκρίσεις με τους White Stripes, κάθε ένα από τα πέντε άλμπουμ τους είναι ένα βήμα παραπάνω, με αποκορύφωμα το περυσινό “Ash & Ice” που έγινε το πιο επιτυχημένο τους, μπαίνοντας στο τοπ 20 της Αγγλίας.

Η φήμη τους έχει εξαπλωθεί πέρα από το ίδιο το συγκρότημα, τόσο λόγω της συμμετοχής της Alison στους Dead Weather του Jack White, όσο και λόγω του γάμου του Jamie με την Kate Moss. Όμως, το δίδυμο έχει αποδείξει ότι για αυτούς, το συγκρότημα είναι η βασική προτεραιότητα.

Στις 24 Ιουνίου στη σκηνή του EJEKT Festival, η σαγηνευτική Alison και ο Jamie θα μας δείξουν πώς μπορεί μια μπάντα να είναι ταυτόχρονα εξαιρετική, αλλά και αθεράπευτα cool την ίδια στιγμή.

Περισσότερες πληροφορίες για το EJEKT Festival 2017 θα ανακοινωθούν σύντομα.