Στις συναυλίες του Εισβολέα θα ακούσει κανείς ένα μείγμα από ήχους και ρυθμούς γεμάτα από Hip-Hop μέχρι παραδοσιακά όργανα κι από Breakbeats μέχρι Funk, με αποτέλεσμα κανένας και ποτέ δεν μένει ανικανοποίητος!

Επιπλέον, τα τελευταία χρόνια έχει φτιάξει μαζί με τους συνεργάτες του, Κωνσταντίνο Φόρτσα και Κωνσταντίνο Στέργιου, μια δεκαμελή μπάντα που λέγονται “Εισβολέας & Τhe Τedds“. Αυτήν την περίοδο ηχογραφούν τον δεύτερο δίσκο που θα έχει τίτλο “Φυλακές Ανηλίκων“.

Ο Παπανικολός Ηλίας κατά κόσμον “Εισβολέας” γεννήθηκε στην Καλαμάτα το ‘81 και μεγάλωσε στην Αθήνα, καταπιάστηκε με τον στίχο το ‘96 και με την σύνθεση το ‘99, είναι ένας αυτοδημιούργητος μουσικός καθώς έμαθε να παίζει όργανα, να γράφει μουσική και να συνθέτει μόνος του κατά κύριο λόγο Hip-Hop.

Η πρώτη δισκογραφική του κυκλοφορία έγινε το 2001 και από τότε έχει κυκλοφορήσει επίσημα ακόμα 8 δίσκους. Έχει εμφανιστεί σε μουσικές σκηνές και σε φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες από διάφορα είδη όπως οι Ιmam Βaildi, η Ματούλα Ζαμάνη, ο Guru (Gangstarr), η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Δημήτρης Πουλικάκος και άλλοι.

Συμμετέχουν οι:

12ος Πίθηκος | Ματούλα Ζαμάνη | Μάριος Νταβέλης (Fundracar)

Warm Up Session: DJ Cutbrawl

Info:

Official Facebook Event Page: https://www.facebook.com/events/303526246718536/