Η NEW STAR θέτει σε λειτουργία το ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ με αφετηρία την προβολή της ταινίας το «Ντοκιμαντέρ των Νεόπτωχων», του Τάκη Μπαρδάκου που προβάλλεται από την Πέμπτη 21/4 στο ΑΛΚΥΟΝΙΣ new star art cinema .

Κάποιος που έχει την δυνατότητα, μπορεί να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο μόνο με 3 ευρώ, για κάποιον που ο κινηματογράφος και γενικότερα οι τέχνες μοιάζουν με άπιαστο όνειρο. Η επιθυμία μας είναι το κύμα αλληλεγγύης να στραφεί και προς τον πολιτισμό. Το εισιτήριο σε Αναμονή ισχύει για όλες τις προβολές στο Αλκυονίς new star art cinema και στο Στούντιο new star art cinema.

Να περιμένεις πια δε γίνεται, είναι αργά πολύ! 

Βοήθα τον εαυτό σου βοηθώντας μας: Κάνε πράξη 

Την αλληλεγγύη!

ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ

Μία πρωτοβουλία αλληλεγγύης που ξεκίνησε με καφέ και τρόφιμα σε αναμονή στην Ιταλία την δεκαετία του 40 και διαδόθηκε και σε άλλες χώρες.

Στην χώρα μας η δράση Καφές σε Αναμονή ξεκίνησε να εφαρμόζεται από το  περιοδικό δρόμου Σχεδία, που υποστηρίζει άστεγους και άπορους. Ευκαιρία να δώσουμε και μια άλλη διάσταση, εισιτήριο για σινεμά σε αναμονή!!! Έρχεστε στους κινηματογράφους  Αλκυονίς new star art cinema και Στούντιο new star art cinema, κόβεται το εισιτήριο των 3 ευρώ και το προσφέρετε σε όποιον δεν έχει τη δυνατότητα να πάει σινεμά.