Η Πηνελόπη Ακριτίδου γεννήθηκε το 1994 και το 2018 αποφοίτησε με άριστα από το Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών Α.Π.Θ με καθηγητή τον Ι.Φωκά. Μέσω της απεικόνισης του οργανικού μικρόκοσμου των μικροβίων και των κυττάρων δημιουργεί σε κάθε έργο ένα διαφορετικό περιβάλλον σχολιάζοντας την εξελικτική πορεία της κοινωνίας μας αλλά και του ατόμου μέσα σε αυτήν.

Ο Ίων Ρούντολφ γεννήθηκε το 1993 και το 2018 αποφοίτησε με άριστα από το Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών Α.Π.Θ με καθηγητή τον Ι.Φωκά. Χρησιμοποιώντας έντομα τα οποία μετουσιώνονται με ιερά σχήματα και σύμβολα σε πνεύματα. Προσπαθώντας να εξερευνήσει τον ξεχασμένο κόσμο του ανεξήγητου, του μεταφυσικού και της μυστικής παράδοσης, θέλει να θυμίσει στον θεατή τον αθέατο κόσμο των πνευμάτων και την μαγεία της φύσης.

Συμμετείχαν και στην έκθεση “Emerging Artists” στο Open Art Lab στα πλαίσια της Art Thessaloniki 2018 και στην δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της Art Thessaloniki 2018, όπως επίσης και σε άλλες ομαδικές εκθέσεις.

Η Πηνελόπη Ακριτίδου τον Δεκέμβριο του 2018 συμμετείχε στην διεθνή έκθεση “Breakthrough” στη Μόσχα και κέρδισε το 2ο βραβείο.