Η εικαστική ομάδα Reperaz τέχνης και αντικειμένων σας προσκαλεί στην 4η έκθεσή της στο Βρυσάκι.

 

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από την Τρίτη 21 Μαΐου έως Παρασκευή 31 Μαΐου 2013!

Οι άνθρωποι “είμαστε μια θάλασσα φλογίτσες…”, λέει ο EduardoGaleanoστο “Βιβλίο των Εναγκαλισμών”. “Κάθε άνθρωπος λάμπει με το δικό του φως, δεν υπάρχουν δύο φλόγες ίδιες. Υπάρχουν φλόγες μεγάλες και φλόγες μικρές και φλόγες όλων των χρωμάτων.” 14 εικαστικοί και χειροτέχνες φέρνουν τις φλόγες τους κοντά δημιουργώντας μια ζεστή και χρωματιστή εστία. Στην έκθεση συνυπάρχουν και συνδιαλέγονται εικαστικές δημιουργίες και εφαρμοσμένες τέχνες με κοινή συνισταμένη την διάθεση για επικοινωνία μέσα από τη συλλογικότητα. Η ομάδα, που δημιουργήθηκε πριν από ένα χρόνο, εξελίσσεται και διευρύνεται μέσω της αλληλεπίδρασης και των συμμετοχικών δράσεων.

Η έκθεση μορφοποιείται και χαρακτηρίζεται από τη συνδιοργάνωση και τη συνεργασία όλων των μελών της ομάδας ενώ αγκαλιάζει το προσωπικό ιδίωμα του καθένα που παίρνει μορφή με πληθώρα εκφραστικών μέσων. Θα παρουσιαστούν ζωγραφική, γλυπτική, φωτογραφία, κατασκευές από γυαλί, φωτιστικά, ρολόγια αλλά και κοσμήματα απογυμνωμένα από την χρηστική τους διάσταση και τοποθετημένα σε ένα νέο πλαίσιο από τους:

Alanima, Αλέκα Αναστασίου, Όλγα Αντωνέα, Δημήτρη Βιρτσιώνη, Ανθία Βλασσοπούλου, Γρηγόρη Δήμου, Ιφιλένια Ζαχαριάδου, Ειρήνη Θάνου, Αθανάσιο Καραβίτη, KindofSofia, Καλλιόπη Λαζου, Ειρήνη Λιάσκου, Βάλη Μαυρίδη, Λήδα Ραϊση και Χρήστο Τόλη.